Во кој правец се движи Македонија ?

• Креатор на темата Креатор на темата realen_07
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Македонија се движи во вистинската насока ?

• Да

Гласови: 64 37,0%
  • Не

Гласови: 70 40,5%
  • Не сум сигурен

Гласови: 28 16,2%
  • Не знам

Гласови: 11 6,4%

• Вкупно гласачи
    173
на форумов најчести се кометарите кој бил полош,:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
никаде бре да се пофали некој со нешто убаво што направил за народот... кога ке се дигне народот како СТРУМИЦА за Заев бидејки навистина е во право и го прероди градот а богами и селата ... е тоагаш ке има напредок ,НАРОДОТ ДА КРЕНЕ ГЛАС,за или пртоив било која партија ,,,,,, а ние си молчиме 19 год и не суредуваат како сакаа ...

Славјански ми го зема коментарот.
Што и да е, понастрана од сдс насоката да е.
Најголемите егзекутори на македонскиот народ, идентитет, економија.
Значи не треба да се измислува нешто ново.
Едноставно, спротивно од се` што сдс правеле.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: и правец европа ама на спот е мој никола никола ...... ке видиме каква ке биде таа насока може ке дадат на ТВ:tv: шо убаво ке ни биде
ке каже латас :je::je::je::je::je:

Најголемите егзекутори на македонскиот народ, идентитет, економија
да да БАЈ ЉУБЧО И сите оние кои го величеа до неботоа а богами и назад
омаразата кон сдсм е твое право само не е добро за:helou: здравјето

kaj se dvizi se dvizi,nkako ama se vrti.so nie cl vek ke molcime za pravata na makedonecot
e nema poeke,da vi kazam jas.znaete likoj najmnogu se protivi za menuvanje na imeto na makedonijava
e moi zlatni pa makedoncite u belomorska makedonija,oni go koristat i imotot na dedomi vo DRAMA i ne sakat da cujat nekoj da dojde ida mu go zeme
makedonecot strada od samiot sebe eeeeeeee
a za toa kade se dvizi se dvizi ama zakonot za rabotni odnosi ne im cini ama ic,so nego se stiti rabotodavecot procitajte go ke vidite jas za nego ke odam i na protesti ako ia,a.ama tesko deka ke ima
iako sum od vledejackata koalicija ne su zadovolen od zakonot i me tangira imene i javno go kazuvam toa pa sto saka neka bide:nenene:

СУПЕР е законот ај ти се молам ,неограничено трета смена
ако газдата сака нема и одмор(со мала надохнада) ,ако те испади од работа а судот те врати немашправо на оштета се убавини .само што сега партиски војничиња молчат и се прават на Тошо или пак ке го бранант ај да ги слушнам
2,законот са енергетика па после тоа кој ке ВЛОЖУВА во енергетиката ,ако владата проценела дека е од ниц=вен интерес ке управувала со него (тоа не е комунизам тоа е БОЛШЕВИЗАМ) И војничиња одиме напред а абрееее уште на 3 чекор ни го напикааа

neznam zosto no vpecatok e deka ova se pretvori vo prepukuvanje pomegju SDSM-ovcite i VMRO-ovcite , edvaj da se srekava ponekoe nezavisno i vistinski "forumsko"mislenje ,:nenene:

neznam zosto no vpecatok e deka ova se pretvori vo prepukuvanje pomegju SDSM-ovcite i VMRO-ovcite , edvaj da se srekava ponekoe nezavisno i vistinski "forumsko"mislenje ,:nenene:

zasto diskutijata na forumov e refleksija na realniot zivot...se dodeka sme totalka ispolitizirani vaka ke bide, ama nejse nema loso vo toa samo malku poveke odmerenost i kultura vo postovite.

Епа така ќе биде се додека се отвараат немански-нарачани теми како оваа, теми во кои самиот автор на темата ја отвара темата за да каже тоа што има тој да си каже (т.е. тоа што му е наредено да каже) и не сака да слушне што мислат другите.

Види хронолошки кои ги отвара темиве за актуелниве проблеми и кои коментира на истите теми. Види како оди текот на дискусијата и се ќе ти стане јасно.

Мислам дека нема потреба повеќе да се замараме за вакви тенденциозни теми, тоа не не води кон ништо, само за џабе изгубено време.

Се гледа дека некој од опозицијата многу сериозно ја сфатил големината на форумов-што искрено е за пофалба (и судејки нивниот низок степен на интелигенција малку ми е чудно, ама се тешам дека некој од надвор им кажал). Ама и ако толку сакаат реклама овде земи плати еден голен банер овде, барем и форумов да види ќар од рекламата.
Но се лажат што мислат дека на ваков начин и со пропаганда овде ќе успеат да се консолидираат и да си го вратат рејтингот на партијата, по самото тоа ќе увидиш колку се зрели и колку имаат мозок за да размислуваат.

Јас искрено не можам да сфатам како мислат со оваа глупа агресивна кампања овде, со нарачани коментари по весницине, со нарачани теми по форумови да се надевааат дека ќе направат нешто. Место да се фатат сериозно да поработат, да размислат дека им се заканува уште еден пораз на следниве избори што би значело нивно дефинитивно бришење од политичката сцена, они си се замараат со ваков низок политички маркетинг.

И да се рекламираш на интернет и можеби не е толку лошо, ама прави го тоа преку некој што има углед, а не преку 2-3 максимално истрошени (и омразени) фаци на форумов кои самите на себе не си веруваат, а да зборуваме колку е голема веројатноста некој друг да им поверува.

Ама пак ќе речам тоа е знак на еден глуп и непромислен начин на водење на политичка партија. Тоа е се.

Епа така ќе биде се додека се отвараат немански-нарачани теми како оваа, теми во кои самиот автор на темата ја отвара темата за да каже тоа што има тој да си каже (т.е. тоа што му е наредено да каже) и не сака да слушне што мислат другите.

Види хронолошки кои ги отвара темиве за актуелниве проблеми и кои коментира на истите теми. Види како оди текот на дискусијата и се ќе ти стане јасно.

Мислам дека нема потреба повеќе да се замараме и да се обидуваме за вакви тенденциозни теми, тоа не не води кон ништо, само за џабе изгубено време.

Се гледа дека некој од опозицијата многу сериозно ја сфатил големината на форумов-што искрено е за пофалба (и судејки нивниот низок степен на интелигенција малку ми е чудно, ама се тешам дека некој од надвор им кажал). Ама и ако толку сакаат реклама овде земи плати еден голен банер овде, барем и форумов да види ќар од рекламата.
Но се лажат што мислат дека на ваков начин и со пропаганда овде ќе успеат да се консолидираат и да си го вратат рејтингот на партијата, по самото тоа ќе увидиш колку се зрели и колку имаат мозок за да размислуваат.

Јас искрено не можам да сфатам како мислат со оваа глупа агресивна кампања овде, со нарачани коментари по весницине, со нарачани теми по форумови да се надевааат дека ќе направат нешто. Место да се фатат сериозно да поработат, да размислат дека им се заканува уште еден пораз на следниве избори што би значело нивно дефинитивно бришење од политичката сцена, они си се замараат со ваков низок политички маркетинг.

И да се рекламираш на интернет и можеби не е толку лошо, ама прави го тоа преку некој што има углед, а не преку 2-3 максимално истрошени (и омразени) фаци на форумов кои самите на себе не си веруваат, а да зборуваме колку е голема веројатноста некој друг да им поверува.

Ама пак ќе речам тоа е знак на еден глуп и непромислен начин на водење на политичка партија. Тоа е се.

Бате.
Во кој филм си влезен ти.
До кога ќе се филмате дека од некој форум се креира политиката во Македонија, или пак се врши некоја агитација за промена на јавното мислење. Мисли малку со таа главата, не само тропај зелени.

Имаш некој проблем со темава.
Реплицирај, кажи нешто.
Погледни анкетата...гласај.
Или мислиш дека во наредните четири години нема потреба некој да се запраша, во кој правец оди Македонија.

И ај пбразлижи малце, што поточно сакаш да кажеш со ова.
(и омразени) фаци на форумов

Мислам дека нема потреба повеќе да се замараме за вакви тенденциозни теми, тоа не не води кон ништо, само за џабе изгубено време.

iagree.gif

Бате.

Хехе..како добро ве разоткри, секоја му чест. Пукате од мака колку сте проѕирни само.

Бате.
Во кој филм си влезен ти.
До кога ќе се филмате дека од некој форум се креира политиката во Македонија, или пак се врши некоја агитација за промена на јавното мислење. Мисли малку со таа главата, не само тропај зелени.

Имаш некој проблем со темава.
Реплицирај, кажи нешто.
Погледни анкетата...гласај.
Или мислиш дека во наредните четири години нема потреба некој да се запраша, во кој правец оди Македонија.

Јас мислам дека сум максимално јасен, кажав тоа што имам и немам ништо да додадам.

Во моето мислење се веќе одговорени овие прашања што ми ги поставуваш.

pozdrav do "ogledalo" i "city",se slagam so vasite stavovi no iskreno go ocekuvav da se javi partiskiot forumdzija koj ja zapocna temava oti kako sto veli "city"treba i da cue sto mislat drugite po toa prasanje a ne samo da si ja odraboti partiskata zadaca so otvaranje na temata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom