Во Кичево повторно исчезната средновечна жена

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Еве веќе неколу денови во Кичево повторно започнува страшен хорор повторно е исчезната средновечна жена точно не и го знам името но била вработена како хигиеничарка во Кичевската болница жената е исчезната пред три недели.

Сега се поставува прашање дали "серискиот убиец" Владимир Талески е навистина виновен или им повеќе убијци што се шетаат слободни низ Кичево.

Еве веќе неколу денови во Кичево повторно започнува страшен хорор повторно е исчезната средновечна жена точно не и го знам името но била вработена како хигиеничарка во Кичевската болница жената е исчезната пред три недели.

Сега се поставува прашање дали "серискиот убиец" Владимир Талески е навистина виновен или им повеќе убијци што се шетаат слободни низ Кичево.

Мераклии на хигиеничарки ова Кичевчани бе,а и многу ги имало во тоа Кичево ебаго.:smir:

Или па кичевчанки не си го знаат градот :toe:

Двајца веќе гнијат во ќорка , еден се удави ви кофа.Нека напраат еден базен и не ка ги удават групно сите кичевчани , тогаш сигурно и убиецот ке си ја добие заслужената казна :toe:

Двајца веќе гнијат во ќорка , еден се удави ви кофа.Нека напраат еден базен и не ка ги удават групно сите кичевчани , тогаш сигурно и убиецот ке си ја добие заслужената казна :toe:

Сепак мислам дека со еци пеци пец помала колатерална штета ќе има.

Изгледз ќе прават нова серија "CSI Кичево".
Озбилно работава оди на лошо, дали е до транзицијата дали е до воздухот...
Поима немам.

Za grev go jade Tole... I toa vo kofa...

Za kofata, garant vo ginis ke go ima... A sho go jade, go jade... :(

Za grev go jade Tole... I toa vo kofa...

Za kofata, garant vo ginis ke go ima... A sho go jade, go jade... :(

Затоа сега на Кичевчани им пуштија дупло повеќе вода одколку на Прилепчани од Студенчица,за да не се дават во кофи.:toe:

I sto sega ako se ispostavi deka Taleski i ne bil ubiecot?Koj ke odgovara za negovoto "samoubistvo"?

I sto sega ako se ispostavi deka Taleski i ne bil ubiecot?Koj ke odgovara za negovoto "samoubistvo"?

Овде кај нас изгледа никој за ништо не одговара, ако беше така, пола народ требаше да заврши во кофата.

...е ај сега кажи дека нема живот после животот, кога очигледно Танески „воскреснал„...:nesvest:

абе свашта има ..може типката се крие за сите да мислиме дека Талески воскреснал или пак дека неговиот дух ги гони кутрите жени .....хахаха....

ц ц ц ц се психопати у пм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom