Во центар со Васко Eфтов

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
Sekoj so svoeto iskustvo. Milo mi e shto razmenivme mislenja. Podaleku da odime, ne mozeme.:smir:

febac vbmenu_register("postmenu_", true);
Почетник

Регистриран: Mar 2008
Мислења: 0
reputation_grey.gif

icon1.gif
8-mi mart
ei bratlence da znaesh vcera yvajih maika ti analno po slycai 8-mi Mart.strashno ebane beshe mnogo i e kef kato i vlezne na maika ti v gaza.Ami ti kade beshe be? nali ti beh obestal ako slyshkash da ti dam da mi izlijesh gaza dokato eba maika ti.aide obadi se sledvastiat pat i ti obestavam toia pat ne samo da ti dam da mi lijesh gaza ami i da ti se izserem v ystata.to i bez tova na vas "makedoncite" ystite vi slyjat kato othodni dypki znam ce mnogo ste ti haresa ha-ha-ha-ha !!!
Класика........:vozbud:
Ова го добив денес и еве уште се газам од смеа до каде може да оди бугарската глупост.:pos2:
Хинт:
Регистрирал јузер само за да пцуе....:pos:

Еве моментално е емисијата...После татарите на пик на Васко се ахајските хелени:smir:

Мора да се земе видеото од емисијата под итно!!!

Да се преведе на Англиски и да се пушти во етер!

Ова му беше дефинитвно најдобрата емисија до сега, колку и да не сум негов фан, сепак поштено, секоја му чест за допринесот со оваа емисија.

П.С. И видовте ли кретеноидот Андов што сере.. бог да чува и брани од нашиве политичари, не само што се интелектуално импотентни ама се тотално продадени шпјуни мамето нивно!

П.С.2 Утре има реприза во 11 ч.

Ова му беше дефинитвно најдобрата емисија до сега, колку и да не сум негов фан, сепак поштено, секоја му чест за допринесот со оваа емисија.

Емисијата беше добра но многу ме изненади како ја заврши. Го спомна аеродромот во многу чудна конотација, ја спомна и владата во истата “чудна“ конотација и му даде на Андов да даде завршен збор со невозможната мисија (влез во НАТО).

Не сум сигурен колку му се намерите искрени со оглед на тоа колку ги прекинуваше говорниците на прашања кој самиот ги постави!

многу добро ги спомена, ние секогаш сме страдале од нашата преголема желба за правда и вистина.

аеродромот беше и е контрапродуктивен и само оди во корист на грците, протестите кој беа злоупотребени истотака....

влези во нато па преименувај..не им давај муниција на грците сега во најжешкото

луѓево што зборуваа се вистински херои...посебно ми се допадна репликата на претседателот на Виножито...
САКАМ ДА СЕ ЧУВСТВУВАМ И СЕ ЧУВСТВУВАМ КАКО МАКЕДОНЕЦ..ТОЧКА

очигледно ти става до знаење дека некои работи како што е идентитетот не се дискутираат...

Емисијата беше добра но многу ме изненади како ја заврши. Го спомна аеродромот во многу чудна конотација, ја спомна и владата во истата “чудна“ конотација и му даде на Андов да даде завршен збор со невозможната мисија (влез во НАТО).

Не сум сигурен колку му се намерите искрени со оглед на тоа колку ги прекинуваше говорниците на прашања кој самиот ги постави!

Уфф и мене ми идеше на нерви тоа што ги прекинуваше и не ги оставше да се доискажат, ама не сум сигурен дека намерно го правел тоа,едноставно со сите до сега така правеше, и со бугарите на пр.

А за неговата политичка определеност одамна е познато,не е некоја тајна, меѓутоа реков претходно.. ако делуваме сите во иста насока и со иста цел да се одбраниме и опстоиме за мене е сосема небитно на чиј блок Ефтов припаѓа доколку придонесува за сите нас.

Неможе се до крај да биде перфектно ама за оваа емисија јас искрено му симнувам капа, секоја чест уште еднаш.

febac vbmenu_register("postmenu_", true);
Почетник

Регистриран: Mar 2008
Мислења: 0
reputation_grey.gif

icon1.gif
8-mi mart
ei bratlence da znaesh vcera yvajih maika ti analno po slycai 8-mi Mart.strashno ebane beshe mnogo i e kef kato i vlezne na maika ti v gaza.Ami ti kade beshe be? nali ti beh obestal ako slyshkash da ti dam da mi izlijesh gaza dokato eba maika ti.aide obadi se sledvastiat pat i ti obestavam toia pat ne samo da ti dam da mi lijesh gaza ami i da ti se izserem v ystata.to i bez tova na vas "makedoncite" ystite vi slyjat kato othodni dypki znam ce mnogo ste ti haresa ha-ha-ha-ha !!!
Класика........:vozbud:
Ова го добив денес и еве уште се газам од смеа до каде може да оди бугарската глупост.:pos2:
Хинт:
Регистрирал јузер само за да пцуе....:pos:
И мене ми дојде ова завчера
Татарска работа глупи татари
и мене ми дојде смеа од неговата глупост :pos2::pos2::pos2:

Уфф и мене ми идеше на нерви тоа што ги прекинуваше и не ги оставше да се доискажат, ама не сум сигурен дека намерно го правел тоа,едноставно со сите до сега така правеше, и со бугарите на пр.

А за неговата политичка определеност одамна е познато,не е некоја тајна, меѓутоа реков претходно.. ако делуваме сите во иста насока и со иста цел да се одбраниме и опстоиме за мене е сосема небитно на чиј блок Ефтов припаѓа доколку придонесува за сите нас.

Неможе се до крај да биде перфектно ама за оваа емисија јас искрено му симнувам капа, секоја чест уште еднаш.

Во право си потполно..Во овој момент на Македонија најмногу и е потребна слога, мир и соживот!Да нема поделби на партии туку сите да бидиме сложни меѓусебе, зошто во спротивно единствените што ќе профитираат се татарите и хеленине..Зошто да им го правиме задоволството?Да им покажиме дека и ние Македонците сме сложен народ, дека неможат да не делат и да не купуваат со пари, пасоши и со секакви туѓи пропаганди..Ефтов алал нека му е за емисијава, и за претходните две со татарските фалсификатори..Чиста петка, или ако сакате десетка:smir:

Во денешната емисија гостин е лицето Б.Ц. на тема Македонија и нејзиното имe како и исечоци од татари и педери што серат.

Пак сврте капчето Ефтов :pos:

Требаше оваа емисија да ја нарече На Кафе Кај Бране хаххах :pos2:

Перверзиии беа муабетите нивни немам зборови...

Имам осет дека Б.Ц знае нешто ...нешто што е добро ама не смее да каже. Некако ко да се смееше под мустаќ. Ко да крие некое изненадување...Чудно и интересно нема што....:wink:

Do vcera velevte bravo Eftov, a sega pak ne cini...ncncnc

Rekov.. vrtikapce :)

Nemam problem da go pofalam koga kje napravi dobra emisija, kako prethodnata za Makedoncite vo Bugarija i vo Egejska Makedonija, za tie sekoja mu cest.

Ama stom svrti kafe muabet so Brane na tema imeto, mislam.. da bideme realni, ne mu e ni prvpat vakov ispad. Sekogas bil na raspolaganje na Branko i opsto e poznato na koja novinarska "struja" i pripagja.

Едит:
Намерно шантра Ефтов, искусен е тој, ќе направи некоја позитивна емисија за после да протурка бљуваница, демек добар ко гробар. Вечерва му се излижа на Сранко до максимум.
Реков и претходно имаше серија добри теми и пак на крај ја усра со На Кафе Кај Бране. И така ќе игра нон стоп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom