- Член од
- 6 април 2006
- Мислења
- 972
- Поени од реакции
- 11
Sekoj so svoeto iskustvo. Milo mi e shto razmenivme mislenja. Podaleku da odime, ne mozeme.:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова му беше дефинитвно најдобрата емисија до сега, колку и да не сум негов фан, сепак поштено, секоја му чест за допринесот со оваа емисија.
Емисијата беше добра но многу ме изненади како ја заврши. Го спомна аеродромот во многу чудна конотација, ја спомна и владата во истата “чудна“ конотација и му даде на Андов да даде завршен збор со невозможната мисија (влез во НАТО).
Не сум сигурен колку му се намерите искрени со оглед на тоа колку ги прекинуваше говорниците на прашања кој самиот ги постави!
И мене ми дојде ова завчераfebac vbmenu_register("postmenu_", true);
Почетник
Регистриран: Mar 2008
Мислења: 0
![]()
8-mi mart![]()
ei bratlence da znaesh vcera yvajih maika ti analno po slycai 8-mi Mart.strashno ebane beshe mnogo i e kef kato i vlezne na maika ti v gaza.Ami ti kade beshe be? nali ti beh obestal ako slyshkash da ti dam da mi izlijesh gaza dokato eba maika ti.aide obadi se sledvastiat pat i ti obestavam toia pat ne samo da ti dam da mi lijesh gaza ami i da ti se izserem v ystata.to i bez tova na vas "makedoncite" ystite vi slyjat kato othodni dypki znam ce mnogo ste ti haresa ha-ha-ha-ha !!!
Класика........
Ова го добив денес и еве уште се газам од смеа до каде може да оди бугарската глупост.:pos2:
Хинт:
Регистрирал јузер само за да пцуе....
Уфф и мене ми идеше на нерви тоа што ги прекинуваше и не ги оставше да се доискажат, ама не сум сигурен дека намерно го правел тоа,едноставно со сите до сега така правеше, и со бугарите на пр.
А за неговата политичка определеност одамна е познато,не е некоја тајна, меѓутоа реков претходно.. ако делуваме сите во иста насока и со иста цел да се одбраниме и опстоиме за мене е сосема небитно на чиј блок Ефтов припаѓа доколку придонесува за сите нас.
Неможе се до крај да биде перфектно ама за оваа емисија јас искрено му симнувам капа, секоја чест уште еднаш.
Do vcera velevte bravo Eftov, a sega pak ne cini...ncncnc