Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
барем ке ти се испатело .. !! иначе баш ме интересира КОЛКУ ПАРИ СЕ ВКУПНО ТИ УКРАДОА И ДАЛИ БЕА ИСТИТЕ ДЕВОЈКИ ? ? !!
стварно воа е некако глупо .. 15 пати да паѓаш на една иста финта .. !! 
сериозен си или тролаш? зашто ако си сериозен тогаш си глуп! како може толку пати да те заебат у ист месец бе?? алооооооооооооо![]()
Значи те украдиле 16 пати во рок од нешто повеќе од месец дена ?
Па дури и по 2-3 пати во ден.
машала, машала.
Незнам како си успеал да падниш на иста финта толку пати.
Барем да си ги однел некаде да си ѓи из*бал ... !барем ке ти се испатело .. !! иначе баш ме интересира КОЛКУ ПАРИ СЕ ВКУПНО ТИ УКРАДОА И ДАЛИ БЕА ИСТИТЕ ДЕВОЈКИ ? ? !!
стварно воа е некако глупо .. 15 пати да паѓаш на една иста финта .. !!
![]()
Мене ми се случи а и ќе ми се случи многу веројатно повторно следниов викенд, па вие како сакате.
Викендов планирам да понесам камера и да ја снимам дешавката, се надевам тогаш ќе разберат што конкретно и како точно се случуваДај со слики опиши ја.

И така се препорачува да не се носи новчаник од дома, туку на излез од маркетот да си купиш еден. Цената е наведена во првиот пост. Прилично ефтини се а и вршат работаА што ако немам новчаник?![]()
)))
Totally, никако не си го видел ова на интернет.. И ја го неам видено...Мене ми се случи а и ќе ми се случи многу веројатно повторно следниов викенд, па вие како сакате.