Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.177
- Поени од реакции
- 4.133
- Локација
- Охрид
- Веб-сајт
- kladilnica.forumup.com
Насловов 3 пати го прочитав Крадење на коса.И си викам WTF???

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас истото го помислив затоа што пред неколку години имаше баш крадење на косаНасловов 3 пати го прочитав Крадење на коса.И си викам WTF???
![]()
Насловов 3 пати го прочитав Крадење на коса.И си викам WTF???
![]()
Има,,, има,,,Не,они не крадат,они грешат во пресметката.Само што никогаш не згрешиле да ти вратат повеќе пари,мамето нивно лоповско.
Ми се случува често да се обидат да ми украдат од кусурот,последен пат ми се случи во T-mobile кога плаќав сметка,пред две недели.
Во ред,се случуваат ненамерни грешки,не велам дека не,но мене лично сепак никогаш не ми се случило да ми вратат поголем износ од тоа што ми следува.Затоа е впечатокот дека во најголем дел се работи за "намерна" грешка.Има,,, има,,,
Мене повеќе пати ми се случило да ми вратат повеќе или да не ми откуцаат нешто.
Секогаш им ги враќам парите. Грев ми е да некого оштетам, посебно што продавачите се сиромашни
Jaс си помислив дека нешто има со крадење на каса, дека може касата да ни ја украдат или нешто со сефови по банкиве си поврзав.Насловов 3 пати го прочитав Крадење на коса.И си викам WTF???
![]()