Внимание!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
мислам деко со црвеното сам си одоговори, а тоа што на прашање одговори со прашање кажа многу, уште да објасниш како ме поврза со бугарите..или тоа махинално..од рефлекс и премногу тренинг
Во моето прашање беше и одговорот на твојата реплиака.

Еве ти уште едно прашање:
Уште да објасниш како ме поврза со србите..или тоа махинално..од рефлекс и премногу тренинг ?

исто ти е тоа...

Znachi spored tebe Pakistanec i Makedonec e edno isto,nema promashaj!

Kraj!

Sega sum siguren deka Aleksandar Makedonski definitivno se prevrtuva vo grobot!

E sega kje se prekrshi od odgovor na prashanje,sega kje dojde Trnot ili Makedoncki i kje ti kazhe deka ti si Srbofilski predavnik i deka toj kako Pakistanski "patriot" nema vreme za gubenje so takvite kako tebe.

Вирусот А, Б, Ц, Д се до С е искоренет, сите сме вакцинирани, ама се развил подвид, стручно означен како Prostitutis propagandus СДСМ, за кој велат дека единствен лек е куршумот.

Ваква дебилна, несериозна изјава не очекував од админ.......

Каде ли иде светов. :vozbud:

Еве ти уште едно прашање:
Уште да објасниш како ме поврза со србите..или тоа махинално..од рефлекс и премногу тренинг ?

напротив, прочитај си ги твоите ставови и заложби, твоето/вашето од петни жили рикање за нешто што не го чуствиувате како свое, па со леснотија како што го фимромизиравте и ке го закопате.од друга страна имаме јавно произнбесување не за срби туку за српчиња...искомплексирани малограгани со желба за секс од белград

Znachi spored tebe Pakistanec i Makedonec e edno isto,nema promashaj!

Kraj!

Pakistanec i и Македонец(бил хунза калаш брсјак или шоп) се две различни работи, и само искомплексирани 26 годишни пропалици без основно познавање на историја наука и разум намерно, злонамерно и спотценување ги мешаат

=SuicideMessiah;2193944]Znachi spored tebe Pakistanec i Makedonec e edno isto,nema promashaj!

Kraj!

Suicide nisto ne razbiras ne znam kolku si zapoznat so pravnite subjekti vo Hunzistan medzutoa na www.hunzistan.gov(mislam deka e sajtot vo izgradba malku go moderiraat ama ke bidi za nekolku dena) mozes da vides deka seks so Makedonec e kazniv spored clen 8 stav 42 protivpriroden blud so svoj blizen.

Zatoa Suicide nemoj da pravis lazi kleveti i ismejuvanja tie te racunaat za roden brat/sestra ti se ismejuvas so niv.

Mesanite brakovi se praveni vo Vavilon denesen Bagdad okolu 2000 km oddaleceni od Hunzistan ,jadni Hunzi noze i kamili iskrsile za da stanat nasi braka i sestri ti vaka mu vrakas neprokopsanik eden.

Imaj malku pocit

Opshto prashanje do Trnorushka: Dali ti Trn si Makedonec iz Pakistan i Hunzistan ili Makedonec potomok na Aleksandar Makedonski?

TpH_Bo_OkO напиша:
Абе, ваков да станам, името не го менувам!
Ти името никад не си го ни имал..... :smir:

:uvo:
Чукнете се по главата, сфатете дека вашиот "патриотизам" и залаѓање кон Александар Д Грејт им оди во прилог само на Грците.
терајте инает уште... далеку стигнавте, само пазете уше малце у историја да не се изгубите.

напротив, прочитај си ги твоите ставови и заложби, твоето/вашето од петни жили рикање за нешто што не го чуствиувате како свое, па со леснотија како што го фимромизиравте и ке го закопате.
Наспроти "Големите Македонци" како тебе, кои за свое го чувствувате само она кое е блиско до нивниот таканаречен идеолог.

Инаку најди некој мој просрпски став и реплицирај ми на него.
од друга страна имаме јавно произнбесување не за срби туку за српчиња...искомплексирани малограгани со желба за секс од белград
Тоа веќе не е мој проблем.

Ваква дебилна, несериозна изјава не очекував од админ.......

Каде ли иде светов. :vozbud:
Ти па со 40 поста и одма го сфати админов.Бреееј....

ПС иначе изглеа ова кампањата елте на кајгана од фејсбук почна да делува....

Suicide nisto ne razbiras ne znam kolku si zapoznat so pravnite subjekti vo Hunzistan medzutoa na www.hunzistan.gov(mislam deka e sajtot vo izgradba malku go moderiraat ama ke bidi za nekolku dena) mozes da vides deka seks so Makedonec e kazniv spored clen 8 stav 42 protivpriroden blud so svoj blizen.

Zatoa Suicide nemoj da pravis lazi kleveti i ismejuvanja tie te racunaat za roden brat/sestra ti se ismejuvas so niv.

Mesanite brakovi se praveni vo Vavilon denesen Bagdad okolu 2000 km oddaleceni od Hunzistan ,jadni Hunzi noze i kamili iskrsile za da stanat nasi braka i sestri ti vaka mu vrakas neprokopsanik eden.

Imaj malku pocit

А дека се муслимани по вероисповест хунзите или нема везе? Само за кај хунзите си ти друже. Соберете се сите и правец патот таму, така најмногу ќе и помогнете на државава.

TpH_Bo_OkO напиша:
името не го менувам!

Kako shto rekov ti pojma nemash shto nacija si pa ne ime drzhavno da ne menuvash ili da si znaesh drzhavno ime ushte pomalku,ne idi vo predvid.

TpH_Bo_OkO напиша:
Може да бидам било што, ама барем не сум ваков

Pa kako mozhesh da bidesh Takov koga jas sum "Srbin" a ti si Hunza?

Наспроти "Големите Македонци" како тебе, кои за свое го чувствувате само она кое е блиско до нивниот таканаречен идеолог.

Инаку најди некој мој просрпски став и реплицирај ми на него.
Тоа веќе не е мој проблем.

Кој идеолог, мене идеолог ми е семејството земјата и народот, сите тие викаат МАКЕДОНЦИ СМЕ ОД МАКЕДОНИЈА, АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ, затоа ке крстиме 300 000 по него, затоа споменот е уште жив, затоа Југослав Крум или Јорго се двајца без тројвца а Александровци Ацевци и Сашовци со лопата ги ринам...

Т
Чукнете се по главата, сфатете дека вашиот "патриотизам" и залаѓање кон Александар Д Грејт им оди во прилог само на Грците.
терајте инает уште... далеку стигнавте, само пазете уше малце у историја да не се изгубите.

како би ти ја чукнал ја тебе главата, две децении не обезличивте, генерции упропастивте

Месија, црниот брич за табаните ли ти е...кажи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom