Македонцки
мадрфакр
- Член од
- 23 ноември 2007
- Мислења
- 4.281
- Поени од реакции
- 635
Ti pojma nemash dali si Makedonec ili Hunza od Pakistan
исто ти е тоа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ti pojma nemash dali si Makedonec ili Hunza od Pakistan
Во моето прашање беше и одговорот на твојата реплиака.мислам деко со црвеното сам си одоговори, а тоа што на прашање одговори со прашање кажа многу, уште да објасниш како ме поврза со бугарите..или тоа махинално..од рефлекс и премногу тренинг
исто ти е тоа...
Во моето прашање беше и одговорот на твојата реплиака.
Вирусот А, Б, Ц, Д се до С е искоренет, сите сме вакцинирани, ама се развил подвид, стручно означен како Prostitutis propagandus СДСМ, за кој велат дека единствен лек е куршумот.

Во моето прашање беше и одговорот на твојата реплиака.
Еве ти уште едно прашање:
Уште да објасниш како ме поврза со србите..или тоа махинално..од рефлекс и премногу тренинг ?
Znachi spored tebe Pakistanec i Makedonec e edno isto,nema promashaj!
Kraj!
Sega sum siguren deka Aleksandar Makedonski definitivno se prevrtuva vo grobot!
Kon EU i NATO a potoa koga kje se stigne pred portite nivni se vrakja nazad kon "brakjata" i "bratuchedite" vo Pakistan i Hunzistan.Fak EU Fak NATO!Fuere komunjar!Каде ли иде светов.![]()
исто ти е тоа...
=SuicideMessiah;2193944]Znachi spored tebe Pakistanec i Makedonec e edno isto,nema promashaj!
Kraj!
Sega sum siguren deka Aleksandar Makedonski definitivno se prevrtuva vo grobot!
Ти името никад не си го ни имал..... :smir:TpH_Bo_OkO напиша:Абе, ваков да станам, името не го менувам!
Наспроти "Големите Македонци" како тебе, кои за свое го чувствувате само она кое е блиско до нивниот таканаречен идеолог.напротив, прочитај си ги твоите ставови и заложби, твоето/вашето од петни жили рикање за нешто што не го чуствиувате како свое, па со леснотија како што го фимромизиравте и ке го закопате.
Тоа веќе не е мој проблем.од друга страна имаме јавно произнбесување не за срби туку за српчиња...искомплексирани малограгани со желба за секс од белград
Ти па со 40 поста и одма го сфати админов.Бреееј....Ваква дебилна, несериозна изјава не очекував од админ.......
Каде ли иде светов.![]()
Suicide nisto ne razbiras ne znam kolku si zapoznat so pravnite subjekti vo Hunzistan medzutoa na www.hunzistan.gov(mislam deka e sajtot vo izgradba malku go moderiraat ama ke bidi za nekolku dena) mozes da vides deka seks so Makedonec e kazniv spored clen 8 stav 42 protivpriroden blud so svoj blizen.
Zatoa Suicide nemoj da pravis lazi kleveti i ismejuvanja tie te racunaat za roden brat/sestra ti se ismejuvas so niv.
Mesanite brakovi se praveni vo Vavilon denesen Bagdad okolu 2000 km oddaleceni od Hunzistan ,jadni Hunzi noze i kamili iskrsile za da stanat nasi braka i sestri ti vaka mu vrakas neprokopsanik eden.
Imaj malku pocit
TpH_Bo_OkO напиша:името не го менувам!
TpH_Bo_OkO напиша:Може да бидам било што, ама барем не сум ваков
Наспроти "Големите Македонци" како тебе, кои за свое го чувствувате само она кое е блиско до нивниот таканаречен идеолог.
Инаку најди некој мој просрпски став и реплицирај ми на него.
Тоа веќе не е мој проблем.
Т
Чукнете се по главата, сфатете дека вашиот "патриотизам" и залаѓање кон Александар Д Грејт им оди во прилог само на Грците.
терајте инает уште... далеку стигнавте, само пазете уше малце у историја да не се изгубите.