Внатрешен глас?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Па некогаш го слушам некогаш не.
Ама колку пати сум зажалила што не сум го слушала.......
И после пак по старо. Некои навики не се менуваат:toe:

Секогаш го слушам,ама баш секогаш,иако поради тоа правам мн непромислени работи...ама сакам да го искористам животот зашто можеби тоа што ми се пружа во тој момент нема друг пат да имам шанса да го направам.

definitivno i ja go slusam zosto pretezno rabotite se taka kako sto prv pat ke pomislam deka treba da bidat.

Многупати од сабајле кога ќе требаше да станам за на предавања внатрешниот глас ми велеше не станувај, нема потреба и денес да одиш на предавање и ќе се случеше да не одржиме предавање.Внатрешниот глас според мене треба да се слуша.:)

Da treba da se slusa ama barem jas retko koga go slusam,i znam deka ne treba da e taka ama sto da se pravi :toe:

Си правиме муабет редовно, и луѓе чудно ме гледаат на улица. :)
Иначе што се однесува посериозно на темата, се сметам за интуитивна личност и често се потпирам врз внатрешниот глас, gut feeling, или како сакате....Не секогаш испаѓам во право затоа што мислам дека е тешко да се распознае помеѓу внатрешниот глас- интуицијата и личната желба.

da da veruvam u nego, a siguren sum i deka postoi.

Да, секогаш е во право, а ја еднаш кога не го послушав тогаш го сфатив тоа и од тогаш си го слушам:helou:

Никогаш до сега не ме изневерил. ДА, го слушам!

Ne go slusav,ama pocnav...zosto podobro se cuvstvuvam koga imam verba i zelba da se desi toa vo sto veruvam...

гласот во мене секогаш зборува прегласно!но јас речиси никогаш не му обрнувам внимание!затоа најчесто си се зезнувам во проценките!а секогаш си викам-ај следен пат ќе се слушам себеси!но тоа се само зборови!

Ја право да ти кажам поише слушам зуење него некој глас.Од дамна се мислам да идам на лекар да видат шо е работа али мислам дека на психијатар ке ме прати матичната:uvo:

Ја право да ти кажам поише слушам зуење него некој глас.Од дамна се мислам да идам на лекар да видат шо е работа али мислам дека на психијатар ке ме прати матичната:uvo:
ма каков психијатар!ти изгледа имаш проблеми со ушите!:wink: мала шала!

Се трудам да го слушам. Скоро секогаш ме упатувал на добар пат. Ама спомна некој погоре, некогаш збунува, зашто не знаеш дали е внатрешниот глас или лична желба.

Го слушам внатрешниот глас, а кога нема да го послушам сум била грешка...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom