Вмро го осуди поставувањето на бистата

• Креатор на темата Креатор на темата Македонцки
  • Време на започнување Време на започнување
Буахахахахахахахахахх...иииииии...хахахахахахахахахахх!!!!!!!!
Така ли ве лажат?
6 (ШЕСТ)бугарофили ако ги броите за многу луѓе, тогаш имало многу!
А да...и уште некои...најверојатно роднини и пријатели на изведувачите...
Буахахахаххахахахахах!
A sho imase ustvari tatarsko nesto u Strumica u skoro vreme?!?! Cim jas ne znam, tataro se izlazal na golemo za posetenost.

A sho imase ustvari tatarsko nesto u Strumica u skoro vreme?!?! Cim jas ne znam, tataro se izlazal na golemo za posetenost.

Наводно, во културниот дом требало да има од незнам каде нешто некои концерт.
И, по моите информации, имало вкупно 6 (со букви ШЕСТ) бугарофили, и со автобус уште некои од некаде (Бугарија ли, другарчиња на овие ли, незнам).
ТВ репортерите од Бугарија не снимале онака панорамски, туку лице по лице, па најверојатно монтажа и таму ќе кажат дека имало огромен интерес за настанот, и се во контекст на сераторската машинерија од истокот.
И тоа е се отприлика за таквиот настан.

Наводно, во културниот дом требало да има од незнам каде нешто некои концерт.
И, по моите информации, имало вкупно 6 (со букви ШЕСТ) бугарофили, и со автобус уште некои од некаде (Бугарија ли, другарчиња на овие ли, незнам).
ТВ репортерите од Бугарија не снимале онака панорамски, туку лице по лице, па најверојатно монтажа и таму ќе кажат дека имало огромен интерес за настанот, и се во контекст на сераторската машинерија од истокот.
И тоа е се отприлика за таквиот настан.
Neka prodolzat da se lazat... A mislam deka e redno tie nekolku bugarofili so gi ima u Strumica da se iscistat.. Znam deka nekoi veke se "prikrieni", a nekoi uste si se aktivni. Kako toj so bese gazdata na Joker radioto, diskotekata so bese na vremeto i taksito... Samo kjotek.

Neka prodolzat da se lazat... A mislam deka e redno tie nekolku bugarofili so gi ima u Strumica da se iscistat.. Znam deka nekoi veke se "prikrieni", a nekoi uste si se aktivni. Kako toj so bese gazdata na Joker radioto, diskotekata so bese na vremeto i taksito... Samo kjotek.

И јас тоа го викам..Само ќотек, за сите бугарофили, зошто тие се поопасни и од самите бугари..

Абе Струмикс ти си умен дечко па нели хората ги е страв да отидат во културниот ви дом зошто после ке бидат уволнени от работа.
Кво се правиш че не разбираш как стојат нештата.
И не забравјај че Струмица е част от Западните покрајнини, отнети от Србија след првата светска војна

Добро бе..Прв пост, и одма почнува да смрди..Лелееее

Абе Струмикс ти си умен дечко па нели хората ги е страв да отидат во културниот ви дом зошто после ке бидат уволнени от работа.
И не забравјај че Струмица е част от Западните покрајнини, отнети от Србија след првата светска војна
Vo Strumica NEMA BUGARI, samo bugarofili t.e. grebatori, alchni materijalisti. Pocnuvajki od pra pra pra dedo mi pa do sega site ziveele vo ovoj kraj i koga e bila Strumica od "drugata" strana i site vkljcuvajki me i mene se cuvstuvale MAKEDONCI!

море шо фајде ќе видите виа ако лажете дека во културниот дом имало 2000 народ, коа кажаа лугето дека имало пет шест :tapp:

море шо фајде ќе видите виа ако лажете дека во културниот дом имало 2000 народ, коа кажаа лугето дека имало пет шест :tapp:

Или со автобус ќе си увезат некој татар...Не малце ги има во Татарстан, и во Монголија!:icon_razz

прво благодарам за корекција на топикот...ако ова е форум треба да се разговара слободно и без форсирање на едните или другите.

ФАКТ Вмро не го осуди поставувањто на бистата туку се скри позади обичен памфлет во кој беа акцентирани законските пропусти еа не тежината на делото и актот.

ФАКТ и позиција и опозиција знаеа со недели што и како ке биде...џабе сега препукувања прекршочни пријави и буткање на бисти...џабе

ФАКТ ова не е прв инцидент...ПРЕМОЛЧАН инцидент кога на власт се црвените...

ФАКТ Велес брои [SIZE=-1]43716 жители од кој 4 не се најдоа да се судрат гради вгради во неделата

сакале нејкеле ни набија рогови во сред држава, го искориситија моментот...дали намерно во овие клучни моменти не се реагираше или намерно се помогна времето ке покаже.

п.с. во шпиц го има Трендафилов онака замаскиран со капче и цвикера пред споменикот
[/SIZE]

Trendafilov.jpg

Зошто само не ми е јасно..Зошто ја предадовте мајка Македонија...

“Шпиц“ го улови Горги Трендафилов

Екипата на „Шпиц“, викендов, го забележа исчезнатиот претседател на ВМРО-НП, Ѓорѓи Трендафилов. Го забележавме во друштво на велешанецот Драги Карев на отворањето на бистата на контроверзната личност од бугарската историја, Тодор Александров.
Од 28 декември минатата година, Трендафилов се бара со плакати залепени на повеќе места низ Скопје, а еден од плакатите и на влезната врата од партиската зграда на неговата партија.
www.spic.com.mk

А зошто се бара со плакати?

Еве ви ги членовите на ВМРО поранешни и сегашни и какви сакате како јавно се декларират и пропагираат туѓа политика.

11m81ti.jpg

Јас одувек сум викал дека ВМРО се бугараши и дека се против македонија ама никој не ми веруваше но еве ви доказ дека сите до еен се такви. Затоа јас им посакувам да си одат од власт и не само тоа туку и од мојата света земја Македонија.

Не знам дали спомна некој , ме мрзеше да читам се таа па таа, сакам да кажам дека бистата стои 3 метра зад постољето , не е бутната или срушена, а батката Каров вчера шамареше девојче бидејки му влезе во двор.

Струмица е дел од Македонија, а не од некакви си западни покраини.
Јас бе стоко глупа разбирам многу повеќе отколку што ти со шуплоглавата твоја татарска сурија заедно би разбрале кога било во животот ваш мизерен.
Ова не е Бугарија па да малтретираме луѓе со откази заради било што.
Ај доста ти беше на Кајгана.

Не знам дали спомна некој , ме мрзеше да читам се таа па таа, сакам да кажам дека бистата стои 3 метра зад постољето , не е бутната или срушена, а батката Каров вчера шамареше девојче бидејки му влезе во двор.

сакаш да кажеш дека каров физички нападнал девојче?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom