Вмро го осуди поставувањето на бистата

• Креатор на темата Креатор на темата Македонцки
  • Време на започнување Време на започнување
Абе полиција може е лош збор ама една патриотска организација на која ке и бидат корените далеку од официјалната власт, за да кога ке искочи скандал да нема дипломатски последици за РМ, нешто како со Мара Бунева, само по перфидно и организирано

Интересно, ама тоа не ја ослободува државата од одговорност (дипломатска), па нели државата треба на сите граѓани да им гарантира безбедност...Напротив, отворено требаше полицијата да го спречи тој собир како антимакедонски, кој разгорува национална нетрпеливост итн. А, тие како Каракачанов едноставно да ги прогласи персона нон грата:toe:

Интересно, ама тоа не ја ослободува државата од одговорност (дипломатска), па нели државата треба на сите граѓани да им гарантира безбедност...Напротив, отворено требаше полицијата да го спречи тој собир како антимакедонски, кој разгорува национална нетрпеливост итн. А, тие како Каракачанов едноставно да ги прогласи персона нон грата:toe:

И плус уште некоја кривична пријава за нашите wannabe Б`лгари за ширење национална, расна или верска нетрпеливост и исмејување и понижување на Р Македонија.

ами ти шо мислиш кој го бутна споменико на Александров, ааа!!!

И ти астериск шо само заговарш такви црни сценарија за македонија, да не си ти задолжен во СДС-то за такви работи

И ти астериск шо само заговарш такви црни сценарија за македонија, да не си ти задолжен во СДС-то за такви работи

дал да плачам ил да пејам срцево не ми кажува :pos2: :tapp:

Абе, Nacional можеш ли ти еден коментар да дадеш без да ги употребиш тие зборови:СДС,ВМРО,комуњари и слично ? Не го тупи веќе со нив таман мислев дека сум ги заборавил малку...

Абе, Nacional можеш ли ти еден коментар да дадеш без да ги употребиш тие зборови:СДС,ВМРО,комуњари и слично ? Не го тупи веќе со нив таман мислев дека сум ги заборавил малку...

ами ако не ти се чита не читај форумов не е за секакви.

asterix_m напиша:
дал да плачам ил да пејам срцево не ми кажува

море почни да плачеш и крокодилски да ги рониш

nacional е еквивалент на членот SDSM

Ко да се пресликани од собраниските дискусии.

е убо кажа ангпу дека владан го соудила поставувањето на бистата ама за тоа што не била бутната криви биле СДСМ, и што треба да се замараме веке ајде затворете ја темата

ами ако не ти се чита не читај форумов не е за секакви.

море почни да плачеш и крокодилски да ги рониш

Во право си Nacional не е за секакви, само не знам како ти си се протнал ? Дали аватарот ти е пропусница ? Да те види Груевски пластична операција ќе направи...:pos2: :tapp:

Во право си Nacional не е за секакви, само не знам како ти си се протнал ? Дали аватарот ти е пропусница ? Да те види Груевски пластична операција ќе направи...:pos2: :tapp:

А твојов аватар ако го види, кошмари ќе има :):)Шега е, немој да се навредуваш:):)Инаку ние се караме за партии некој тоа го користи..

Владата работи според законот, во министерството за култура и во агенцијата за заштита на културно наследство, ниту било пријавено поставување на споменик, ниту пак ќе било дозволено. Самоиницијативно, јас можам и свој споменик да си изградам дома.

Значи, направено е тоа што е направено, Неуспешна им беше провокацијата, сега повеќе ја нема. А нема ни да ја има.

А ако големиот велешки бугарин, постапил противзаконски, МВР ќе постапи според законот. Кратко и јасно.

Зошто две теми има за иста работа?

Зашто пресилни се партиските емоции а да не се злоупотреби една провокација.

Se prasham koi politichki rezhimi gorat knigi i urvat spomennici ? :toe:

Se prasham koi politichki rezhimi gorat knigi i urvat spomennici ? :toe:

А јас пак, која е таа држава која сите по светот ги прогласува „От Б`лгарски произход“?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom