Вмро го осуди поставувањето на бистата

• Креатор на темата Креатор на темата Македонцки
  • Време на започнување Време на започнување
jas bi go prasal nesto tatarov...

priznahte li kosovo, momceta?

e sega, jas ne veruvam deka ste ostavile dovolno Makedonci vo Pirin, ubavo ste naucile kako se pravi etnicko cistenje od vasite brashta "grcite" (ista sorta ste, da vi .... ....... i na ednite i na drugite :))

znaci, ste gi ispotepale, ste im go izmile mozokot, ste gi izbrkale, ispozatvorale, mnogu nacini...

ama sho prajme be kopuk, ako slucajno tie sho ziveat vo pirin odat na referendum i sakat da se prikljucat kon GRCIJA?

ete, nas ne ne sakat ni Makedoncite vo Pirinska da recime, posto sme siromasni i tro glupi...

ama sho prajme ako na referendum Pirinska saka da se pripoi kon Grcija?

a, tatar?

a si priznal vekje pravo na samo-opredeluvanje? (kosovo)

a, be shut?

Кажи бе смешник.
Всичките ти постове са като по штампа - едни и с'шти.
Дај, нап'ни моз'ка, измисли нешто ново :helou:

Абе мрднат еден...Убаво ти напиша, само имаш минимален мозок за да го сватиш тоа..Црн ти е мозокот очаден!

Дрво едно...

Црн - Т'мен вокал... така ли беше ?
Чудно, Гоце не го користеше темниот вокал...:helou:

Да, Гоце не го користеше(бидејќи не е татар)..Во татарстан го користеа многу тоа...

Граница.

Кој има пасош?

Мене ми е поминат:(

Бан сонував, ои радост - бан убајна.

Еламипак.

Татароглу, ајде торњај се бре!
За тија твоите дубари....
ШАБ МЕ ГАБРИ!
:pos2:

Претплатникот е недостапен во моментот.

Те молам, воздржи се од излишни панихиди. Има тема за муабет. Ако нема шо да се прај муабет - катинар ќе турам.

ZOSTO BAS VO GRADOT NA GEMIJIITE I KOCO RACIN AHHH:vozbud:ZIV SE JADAM NA TERORISTI BISTA DA IM STAVAS KOJ E SLEDEN VANCO MIHAJLOV????MIHAJLOV UBIVAL MAKEDONCI I SO NEGOVITE GRUPI VLEVALE VO VARDARSKA MAKEDONIJA I NAPAGALE SELA AI ZEL.PRUGA ZA DA POKAZAT-EVE NA MAKEDONIJA I TREBA POMOS OD BUGARIJA HA...I NA KRAJOT SAMI SE OSLOBODIVME I POSLE PARTIZANITE U SKOPJE KOI SAKALE DA ODAT VO SOLUN BILE STRELANI NA MESTO PA ZAVRSIJA NA SREMSKI...NALET

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom