Вмро го осуди поставувањето на бистата

• Креатор на темата Креатор на темата Македонцки
  • Време на започнување Време на започнување

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
ај ке почнеме со најсцежото па ке копаме назад....

1.властите знаеа две недели однапред што ке се случува, не реагираа, напротив одобрија и имаа изговор дека недела ете не се работи...па не е прв пат...негатори и разурнувачи на македонскиот народ да се пуштаат пречекуваат и со рози да се опсипуваат...

2.докјажани бугараши се на високи позиции и со наши пари работат против нас

3.бившиот лидер кој е недопирлив, но сепак дели црта карти и ни кажува кој сме и што сме

4.....продолжи понатаму

зашто да реагира кога нема рејтинг во такви работи, туку напротив може и да изгуби рејтинг

Ако веќе власта не реагирала, како што вели Македонцки, зошто тогаш локалната власт не реагирала уште за викендот, согласно своите надлежности?
Коцевски е од СДСМ колку што знам?
Заклучок:
Иста стока, никому не му дошло до националното.
За овој случај сум им лут на сите на којшто можам.

Како што прочитав во некој од електронските изданија на веснициве Аце Коцевски изјавил дека бистата ќе биде рушена поради тоа што е бесправно поставена.

Ако веќе власта не реагирала, како што вели Македонцки, зошто тогаш локалната власт не реагирала уште за викендот, согласно своите надлежности?
Заклучок:

Од ЛДП е - прееска од ЛДП изјавија дека го осудуваат градоначалникот што чекал и покрај тоа што законски не смеело да се руши викендот.

Од ЛДП е - прееска од ЛДП изјавија дека го осудуваат градоначалникот што чекал и покрај тоа што заонски не смеело да се руши викендот.
ОК, благодарам за исправката.

Заклучок:

без разлика дали бил од ЛДП СДСМ или ДПМНЕ треба да се спречат такви нешта!!!!

Доста ни се и орли на плоштади и бисти со бугарки обожовувачи

Некој батка изгледа не чекал да се прозиваат меѓу себе за тоа чија е одговорноста, ја зел работата во свои раце и ја срушил бистата. Нека му е алал...Да го знам ќе го частам пиво ! Браво мајсторе !!!:vozbud:
Македонците во Бугарија не смеат да се изјаснат за Македонци, а бугарите тука ќе ги чествуваат кодошите и шпионите...Ма у пичку материна...

без разлика дали бил од ЛДП СДСМ или ДПМНЕ треба да се спречат такви нешта!!!!

Доста ни се и орли на плоштади и бисти со бугарки обожовувачи

Апсолутно!
И зошто воопшто се дозволи да дојде до тоа некојси идиот кој се одзива на името Красимир да доаѓа и да ми вее бугарски знамиња во сред Велес?
Не требаше да се дозволи такво нешто.
Сите ми се виновни до еден.
Имам премногу прашања, а никогаш нема да добјам одговори.

Апсолутно!
И зошто воопшто се дозволи да дојде до тоа некојси идиот кој се одзива на името Красимир да доаѓа и да ми вее бугарски знамиња во сред Велес?
Не требаше да се дозволи такво нешто.
Сите ми се виновни до еден.
Имам премногу прашања, а никогаш нема да добјам одговори.

треба ние македонците да направиме некоја тајна полиција што ќе се грижи за такви работи.

Demokratska republika sme bogami:) Kako prvo takvi bugarofilski gomna so gi ima vo Makedonija kako "velesanecot" i toj viktor ili kako se vikase so tresese zeleni za Goce Delcev koga gi bea pisale toa grafitite treba koj koga moze da gi vospituva od vreme na vreme. So pracka po race.. Pa shamar.. A ako i toa ne pomaga moze so dr. predmeti. I ladnokrvno.

Не заебавај бе asterix, да не немаме полиција ?!:nenene:

Абе полиција може е лош збор ама една патриотска организација на која ке и бидат корените далеку од официјалната власт, за да кога ке искочи скандал да нема дипломатски последици за РМ, нешто како со Мара Бунева, само по перфидно и организирано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom