мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 21.035
- Поени од реакции
- 26.564
So ti ima tolku zgreseno covekotГрујо се осеќа осамено а може и депресивно во Пешта, не би му било лошо да му се закачиш, малку да го разведриш.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So ti ima tolku zgreseno covekotГрујо се осеќа осамено а може и депресивно во Пешта, не би му било лошо да му се закачиш, малку да го разведриш.

си знае тојSo ti ima tolku zgreseno covekot![]()
Нема за шо.Грујо се осеќа осамено а може и депресивно во Пешта, не би му било лошо да му се закачиш, малку да го разведриш.
значи ја разрешиле за да видат што мислелеа Котлар за политиките на вљадата, интересно гледиште.и што ако разрешувањето на Проф. д-р Наташа Котлар Трајкова од Директор од државен архив е со причина да се унапреди и постави како Министер за образование, а д-р Весна сегашната Министерка за образование да се премести како Министер за здравство, што ако се следи однесувањето на професорката да се види што мисли токму во вакви моменти за Владата и дали е безусловна верна, за да не би погрешиле како со Данела, а сега професорката низ сите социјални мрежи ја критикува власта, сечејќи си ја гранката каде седи?
да, требаше, за ќеифот на накој малоумнициНема за шо.
Да имаше муда ќе беше сеа у ќорка.
Може он мене за моите да ми се фати. И онака имам повеќе од маж.
да, требаше, за ќеифот на накој малоумници
мачка тешка комуњарка е значи, да го мрзиш грујо, човекот што го воздигна Скопје
Како го воздигна ? Дали направи современ јавен превоз, го реши проблемот со загадувањето т.е направи комплетна гасификација или нешто слично ? Или за тебе е успех еден куп споменици и фасади од стиропор преку кој најлесно се крадеа пари со провизии

Извини вака, случајно да не си хермафродит?Нема за шо.
Да имаше муда ќе беше сеа у ќорка.
Може он мене за моите да ми се фати. И онака имам повеќе од маж.

Зошто ме издаде.. толку се криев.Извини вака, случајно да не си хермафродит?![]()
Извини вака, случајно да не си хермафродит?![]()
зошто се каратеЗошто ме издаде.. толку се криев.
Да имаш м не е само физички да ги имаш.
Пошто не сум партиски определена, а сега плукам највеќе по актуелната власт ( логично), за време СДСМ не бев активна овде, иначе и по нив плукав.зошто се карате