ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 41 19,1%
  • Не

Гласови: 142 66,0%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 32 14,9%

• Вкупно гласачи
    215
кој вика тоа? ти?
Рон не мислев дека до волку си заблуден, грешка сум бил.
Јас незнам како не те боли тие што и јас и ти сме ги гласале ништо не сработија во надворешната политика, па нема едно поле што е различно во европа од ситуацијата што беше со Ковачевски, еве кажи ми, кој е успехот на Муцунски визави Бугарија.
И баш ќе видиме кога ќе ги стави во устав, и ќе почнат проблеми и инциденти, кого и што ти си бранел.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Рон не мислев дека до волку си заблуден, грешка сум бил.
Јас незнам како не те боли тие што и јас и ти сме ги гласале ништо не сработија во надворешната политика, па нема едно поле што е различно во европа од ситуацијата што беше со Ковачевски, еве кажи ми, кој е успехот на Муцунски визави Бугарија.
И баш ќе видиме кога ќе ги стави во устав, и ќе почнат проблеми и инциденти, кого и што ти си бранел.

Делува ти како да навиваш да ги ставиме бугарите во устав.

Делува ти како да навиваш да ги ставиме бугарите во устав.
Не баш напротив, сакам ти и членовите на дпне да се освестат и да не бидат како комуњарите да веруваат во божјата сила на лидерот, самите тврдите дека сте десничари, однесувајте се така кон својата партија, не се колнете во Мицко како на Тито, ако се спрема да направи глупост сите во Скопје.
Ако не се бориме ќе не газат.

Баш напротив, се криеше и во очи го лажеше цел народ. Од него, преку претседател на држава, па се до министри и обични функционери и членови, сите во очи го лажеа народот дека кога ќе дојдат на власт нема да го променат името. Се колнеше дека додека диши, нема да го промени името. Јавно, на телевизија.

Дојдоа на власт, и не само што го променија името, туку со тој документ се откажаа и од македонското малцинство во Грција, се откажаа од античкото историско наследство кое де факто дел ни припаѓа и нас, ја избришаа националноста Македонец и ја сведоа на Граѓанин на Северна Македонија и ////. Брендот "Македонија" ѝ припадна на Грција. Државата стана предмет на потсмев во светот.

По грчки национални телевизии кажуваше дека ние немаме црвени линии, тресеше глупости за некакви минотаури и ѕвезди водилки. Ја отвори Пандорината кутија и ги крена апетитите на сите за нови барања и ултиматуми. Креира проблеми каде што немаше. После се чудиме зошто бугарите излегле со свои барања и ултиматуми, зошто македонскиот јазик ни го нарекувале бугарски дијалект, зошто не ја признавале државава и сл.

Така да, не туку го правдајте ова копито, ништо не треба да му се признае, туку треба таа сектата негова еднаш за секогаш да се избрише од политичка сцена, да не помирисаат власт никогаш.

Остај ти, изјавите со жиците мислам дека беа после преземањето на власта.Независно, Заев и пред да дојди на власт стопати имаше изјавено дека е за компромис. А компромисот без промена на име не можеше да се случи, така да ние пред да дојди на власт горе-долу знаевме што ќе се случи.

Остај ти, изјавите со жиците мислам дека беа после преземањето на власта.Независно, Заев и пред да дојди на власт стопати имаше изјавено дека е за компромис. А компромисот без промена на име не можеше да се случи, така да ние пред да дојди на власт горе-долу знаевме што ќе се случи.
После избориве овој ќе му биде во кабинет и ова ќе му го зборува, историјата ни се повторува.
А Мицко ќе си прифати.

Пред да дојде на власт беше тоа со жицата. И уште милион други изјави каде лажеше дека нема да има промена на Устав со цел промена на уставното име на државата. Ниту па во програма им пишуваше нешто околу тоа. Според комуњарата, сè тоа беше во главите на вмровците.

13/03/2015

Не баш напротив, сакам ти и членовите на дпне да се освестат и да не бидат како комуњарите да веруваат во божјата сила на лидерот, самите тврдите дека сте десничари, однесувајте се така кон својата партија, не се колнете во Мицко како на Тито, ако се спрема да направи глупост сите во Скопје.
Ако не се бориме ќе не газат.
кај виде ти дека се спрема ? Јас прочитав изјава дека не ни размислува, ти што прочита ?

Пред да дојде на власт беше тоа со жицата. И уште милион други изјави каде лажеше дека нема да има промена на Устав со цел промена на уставното име на државата. Ниту па во програма им пишуваше нешто околу тоа. Според комуњарата, сè тоа беше во главите на вмровците.

13/03/2015
Добро де брате океј е, самата инсталација на шлапаталото муртинско се знае зошто беше, само на глуп чоек не му беше јасно зошто иди тој на власт, за една употребна вредност, и политичка пензија.

Туку со овие што прајме? Што мислиш Фон Дер Лајен што му рече на Мицко вчера? На тет-а-тет средбата? Ако го виде премиерот наш после средбата беше како усран гулаб...Зошто? Што има ветено пред да го инсталираат на власт? И што треба да исполни? Или што ветил а не исполнил? Дај Боже да грешам.....

кај виде ти дека се спрема ? Јас прочитав изјава дека не ни размислува, ти што прочита ?
Секој политичар пред избори е трчи лажи, ако ништо не ни спрема нека и одговори на Урсула дека без промени во протоколи нема да ги вметне, зошто ќути

Добро де брате океј е, самата инсталација на шлапаталото муртинско се знае зошто беше, само на глуп чоек не му беше јасно зошто иди тој на власт, за една употребна вредност, и политичка пензија.

Туку со овие што прајме? Што мислиш Фон Дер Лајен што му рече на Мицко вчера? На тет-а-тет средбата? Ако го виде премиерот наш после средбата беше како усран гулаб...Зошто? Што има ветено пред да го инсталираат на власт? И што треба да исполни? Или што ветил а не исполнил? Дај Боже да грешам.....
морам да дадам една забелешка, Фон Дер Лајен и останата банда не го инсталираа Мицко на власт, тоа копитото од муртино и неговите секташи го инсталираа Мицко на власт, така да Мицко ништо не им должи на копилината од Брисел.
Автоматски споено мислење:

Секој политичар пред избори е трчи лажи, ако ништо не ни спрема нека и одговори на Урсула дека без промени во протоколи нема да ги вметне, зошто ќути
што да ќути, повеќе од јасно е дека ради тие протоколи е закочена работата, ако не беа протоколите проблем, голем кур дали покрај не знам колку други и бугари ќе биле во устав.

морам да дадам една забелешка, Фон Дер Лајен и останата банда не го инсталираа Мицко на власт, тоа копитото од муртино и неговите секташи го инсталираа Мицко на власт, така да Мицко ништо не им должи на копилината од Брисел.
Во Македонија, без амин од Брисел, во Македонија единствено самостојно партиите што можат да одлучат е кој ќе биди директор на ЈСП Комуналец во Свирипичино, а да не зборуваме за Премиер итн.

Жалам, што ќе се увериш во спротивното и ќе видиш колку само должи..... Ама живи били па видели....Реков и пак ќе речам, мило ќе ми биди да грешам.....

бтв Ете го почна да си го трасира патот за уставните: „ Некој искрено верувал дека Преспанскиот договор е патриотски чин, бил прелажан“

Последно уредено:

што да ќути, повеќе од јасно е дека ради тие протоколи е закочена работата, ако не беа протоколите проблем, голем кур дали покрај не знам колку други и бугари ќе биле во устав.
Урсула му се измоча на твитер, после тоа би и дал некој одговор, таа жена се заебава со нас.
До кога таа Европа ќе не зафркава а ние ќе се правиме неми? Грујо така ќутеше и пак го симнаа, едноставно ако после 10сетина изборни победи кои ги имаше грујо на Европа не и иде памет, тогаш со Мицко треба друга тактика а не владеење со години и ќутење, колку пати треба европа да не пушти низ вода и излаже да се свестиме дека не треба дефанзива?

Урсула му се измоча на твитер, после тоа би и дал некој одговор, таа жена се заебава со нас.
До кога таа Европа ќе не зафркава а ние ќе се правиме неми? Грујо така ќутеше и пак го симнаа, едноставно ако после 10сетина изборни победи кои ги имаше грујо на Европа не и иде памет, тогаш со Мицко треба друга тактика а не владеење со години и ќутење, колку пати треба европа да не пушти низ вода и излаже да се свестиме дека не треба дефанзива?
Грујо пичката не ќутеше. И него го донесоа истите. Им ветуваше дека ќе смени име, се посраа крадење со брачед му, ама ги влечеше за нос, и затоа го сменаа.

Затоа сега продава ќебапи на натпревари на Ференцварош побегуљата пичкетарина.... Исто крив како Заев е за се....

... на што сте бре, не пишувајте измислици, дајте бидите сериозни на политички теми!

... на што сте бре, не пишувајте измислици, дајте бидите сериозни на политички теми!
Јас моментално сум на топла лутенка, намачкана на бел топол леб, со сирење од Нижеполе.... Ти?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom