ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 41 19,1%
  • Не

Гласови: 142 66,0%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 32 14,9%

• Вкупно гласачи
    215
Денес ја продадоа 'нашите' кучата
Фон Дер Лајен како бугарка му дојде и му се посра во владата на Мицко.
Незнам и јас што очекував од некој дипломиран од тате, магистриран од тате, докториран од тате, вработен од тате, што би рекол Влахов Мицов 'еба си мајката'

Викаме се е подобро од сдс но ова мириса на сшт боклук.
Кучата ако не ти е јасно брате, оддамна е продадена.

Овој моменталниов е само опачина на паричката на која лицето и е Зоран Заев.... Тие се донесени на власт од ист центар на моќ, и очекуваат резултати нивните стопани.

Е сега, на муртинското шлапатало мора да му се признае дека иако го направи тоа што го направи, тој не се криеше дека го направи тоа. Овие не продаваат зад завеси секојдневно, а пред завесите ни продаваат Заветна..

Дај Боже да грешам, но баш ме интересира трипрстните патриоти како ќе го правдаат потегот кога ќе ги внесат во Уставот...

Му кажаа на Мицика што го чека.....

не ми е јасен брмбрм, апсолутно ништо немаше Мицко продал што збори. Едноствно истото што го повтара нон стоп со тие измени.

не ми е јасен брмбрм, апсолутно ништо немаше Мицко продал што збори. Едноствно истото што го повтара нон стоп со тие измени.
Каде се промените во протоколот и гаранциите и внесување при влез во еу? Или се ова е фигмент на мојата имагинација?

Каде се промените во протоколот и гаранциите и внесување при влез во еу? Или се ова е фигмент на мојата имагинација?

мицко се бори за тоа, не продал ништо. Така да не измислувај безвеза, некако со сила правите некакви измислени ствари.

Е сега, на муртинското шлапатало мора да му се признае дека иако го направи тоа што го направи, тој не се криеше дека го направи тоа.
Баш напротив, се криеше и во очи го лажеше цел народ. Од него, преку претседател на држава, па се до министри и обични функционери и членови, сите во очи го лажеа народот дека кога ќе дојдат на власт нема да го променат името. Се колнеше дека додека диши, нема да го промени името. Јавно, на телевизија.

Дојдоа на власт, и не само што го променија името, туку со тој документ се откажаа и од македонското малцинство во Грција, се откажаа од античкото историско наследство кое де факто дел ни припаѓа и нас, ја избришаа националноста Македонец и ја сведоа на Граѓанин на Северна Македонија и ////. Брендот "Македонија" ѝ припадна на Грција. Државата стана предмет на потсмев во светот.

По грчки национални телевизии кажуваше дека ние немаме црвени линии, тресеше глупости за некакви минотаури и ѕвезди водилки. Ја отвори Пандорината кутија и ги крена апетитите на сите за нови барања и ултиматуми. Креира проблеми каде што немаше. После се чудиме зошто бугарите излегле со свои барања и ултиматуми, зошто македонскиот јазик ни го нарекувале бугарски дијалект, зошто не ја признавале државава и сл.

Така да, не туку го правдајте ова копито, ништо не треба да му се признае, туку треба таа сектата негова еднаш за секогаш да се избрише од политичка сцена, да не помирисаат власт никогаш.

мицко се бори за тоа, не продал ништо. Така да не измислувај безвеза, некако со сила правите некакви измислени ствари.
Гледаме по вчерашната средба, ќе си ги пише па после да веруваме дека еу ќе помогнела.
Што е различно ова од Филипче?
Рон сега јас да ти побарам илјадници евра ќе ми ги дадеш на доверба?
И незнам навистина зошто ги браниш, и јас ги гласав но да знаеш ако ќутите уште полошо ќе биде.

Кучата ако не ти е јасно брате, оддамна е продадена.

Овој моменталниов е само опачина на паричката на која лицето и е Зоран Заев.... Тие се донесени на власт од ист центар на моќ, и очекуваат резултати нивните стопани.

Е сега, на муртинското шлапатало мора да му се признае дека иако го направи тоа што го направи, тој не се криеше дека го направи тоа. Овие не продаваат зад завеси секојдневно, а пред завесите ни продаваат Заветна..

Дај Боже да грешам, но баш ме интересира трипрстните патриоти како ќе го правдаат потегот кога ќе ги внесат во Уставот...

Му кажаа на Мицика што го чека.....
Прашањето за името е завршена работа. Патриотите шо беа против лежат во затвор осудени како терористи . За рамковниот договор никој не излезе на протести. Така да веќе тотално ми е небитно дали бугарите ќе влезат или нема да влезат во уставот .

Гледаме по вчерашната средба, ќе си ги пише па после да веруваме дека еу ќе помогнела.
Што е различно ова од Филипче?
Рон сега јас да ти побарам илјадници евра ќе ми ги дадеш на доверба?
И незнам навистина зошто ги браниш, и јас ги гласав но да знаеш ако ќутите уште полошо ќе биде.

Ништо не се десило на вчерашната, тоа ми е муабетот. Он ја пречекал, не може да и рече не доаѓај.

Ништо не се десило на вчерашната, тоа ми е муабетот. Он ја пречекал, не може да и рече не доаѓај.
Рон бе, дај не се заебавај, еве ти скриншот, што подразбираш ти од поракава, 'топката е во ваш двор'
Знам пред избори сме, ама немора од цел народ глупаци да правиш.
IMG_20251016_180607.jpg

И уште еден детал ми падна во око, колку само не не почитува госпоѓава, беше и на косово, на таа средба се среќава со премиерот курти и претседателката османи, сега се поставува прашањето зошто кај нас се среќава и со претседателот на собранието гаши, не е доволно да се сретне со Мицко и Гордана?

Рон бе, дај не се заебавај, еве ти скриншот, што подразбираш ти од поракава, 'топката е во ваш двор'
Знам пред избори сме, ама немора од цел народ глупаци да правиш.
Прегледај го приврзокот 458223

И уште еден детал ми падна во око, колку само не не почитува госпоѓава, беше и на косово, на таа средба се среќава со премиерот курти и претседателката османи, сега се поставува прашањето зошто кај нас се среќава и со претседателот на собранието гаши, не е доволно да се сретне со Мицко и Гордана?

Не правам никого будала, ти ги толкуваш работите погрешно. Топката асоцира на тоа што бараат од нас, а дали ќе игра некој со топката нивна е друга работа.

Не правам никого будала, ти ги толкуваш работите погрешно. Топката асоцира на тоа што бараат од нас, а дали ќе игра некој со топката нивна е друга работа.
Ааа што не кажа така порано, сега се разбравме.

Топката е више од дамна одиграна само резултатот уште се крие. Ама после нова година ќе нема кај да бега жмицко, последен потег може да му биде предвремени ама тоа ќе му биде крај на неговата политичка кариера.

Топката е више од дамна одиграна само резултатот уште се крие. Ама после нова година ќе нема кај да бега жмицко, последен потег може да му биде предвремени ама тоа ќе му биде крај на неговата политичка кариера.

Зошто нема каде да бега? Ќе ве собере северџаниве фон дер лаен да правите револуција? :kafence:

Зошто нема каде да бега? Ќе ве собере северџаниве фон дер лаен да правите револуција? :kafence:
Ќе нема кај да бега од уставните измени....и ти ли си прост селанец или се праиш мутав само?

Автоматски споено мислење:

Ќе нема кај да бега од уставните измени....и ти ли си прост селанец или се праиш мутав само?

Автоматски споено мислење:

кој вика тоа? ти?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom