Влијанието на музиката

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Ovde bi sakala da podiskutrame,sekoj za svoite licni iskustva.
Kolku vlijae muzikata na vaseto odnesuvanje, na vasite karakterni osobini.
Licno mene muzikata moze nevideno da mi go menuva raspolozenieto, i da mi gi menjava cistvata na sekunda.

porano na mene dejstvuvase od edna strana dobro no od drga strana opojno :) ama toa ti e koga ke ja slusas temnata strana na muzikata

мислам имаше вакфа....сеедно....
зависи дали јас ќе и дозволам да ми влијае...

Vlijae (ponekogas, iako retko) na raspolozenie. Na karakter i nacin na odnesuvanje, nikogas.

na raspolozenie definitivno vlijae, i pozitivno a i negativno.... Na karakterni osobini smetam deka ne vlijae, tuku deka muzikata ima prili4no "malo vlijanie" na nas, odnosno dovolno za da se smeni naseto raspolozenie..

Музиката влијае само на расположението.

Na karakter ne mi seluva definitivno a na raspolozenie da ama ne nesto preterano,onaka malku.

pa najcesto koga sum presrekjna nekoja pesna moez u sekunda da me naprai depresivna do max,pa duri i za vlakno da zaplacam...

Da vlijae , samo ponekad da mi ja smali nervozata

Ми влијае на расположението само ,а на однесувањето и на карактерот не

личноста ја оформив делумно на врз музиката што ја слушам

Само српско може да ми влијае негативно на расположение( и бугарско секако) иначе другото горе доле не ми влијае многу.Само што ќе слушам ми зависи од расположението,музиката неможе да ми го смени!

muzikata sekoas mi pomaga i toa mnogu zoso gi slusam pesnite so gi sakam i se napisani bas kao za moeto raspolozenie, vo sekoj moment razlicna pesna.....ja sakam muzikata

На расположение влијае дефинитивно. Некогаш и кога си весел ако пуштиш некоја балада и се внесуваш во неа внимателно слушајќи го секој дел лесно ќе го промениш расположението. Меѓутоа на карактер или начин на облекување не ми делува баш.

da,muzikata ima golemo vlijanie na nas , kako na nas taka i na zivotnite , ne znam kade imav procitano deka im pustale muzika na kravite ( ako ne se lazam od Mocart ) i bilo zabelezano zgolemeno davanje na mleko

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom