Влатко Лозановски

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
За 100 гласа ни бегаат..гласајтеее

Нов спот/песна на Влатко Лозаноски

За арно за убо нека е....
нека му се множат
убав спот стварно

Секоја чест за дечково,прекрасен е во секој поглед,ама спотовите му се многу обични..сакам да кажам дека заслужува многу повеќе,затоа шо стварно е талентиран!:wink:

Уште да ги тргне тоа цвикерите и се ќе биде во ред. Во глобала, повеќе од добар е.

I sho napraj vlatko ...koe mesto...po sho ne sum vo tek so nastanive...kasnam eden mesec:):smir:

Ajde plukajte do makedoncite nasi, bogda cuva ako ne ti se sviga deckoto ne go slusaj :) a deka on kopira jas mislam deka ne kopira, ima samo slicen glas na tose on nemoze da go mena zaso nekoj luge neznaat da si go cenat svoeto-makedonskoto i toa sto malku ostanalo od nasata estrada, vie go plukate !!!!

На кого не му се слуша немора да го слуша и готово...аман! Иди слушајте Цеца, Џеј и остали лигуши.

На кого не му се слуша немора да го слуша и готово...аман! Иди слушајте Цеца, Џеј и остали лигуши.

Za ova bravo a posle site ke vikaat si ja sakame makedonija i ke ja pcujat grcija sto zbori deka ne postoime a ni samite neznaeme da si go cenime makedonskoto nesto sto ni e ostanato ;)

Абе дечкото е талент,тоа е факт!:wink:

Сонцето на Влатко огреа во Португалија

F7B56A954B6297468D5DDFE6BEC99E8A.jpg
Големиот хит на Влатко Лозаноски Сонце не ме грее, кој на Радискиот фестивал МАРС доби награда за најслушана песна на радио-станиците во Македонија за изминатава година, ќе биде препеан на португалски јазик и ќе се најде на албумот на познатиот бразилски композитор и артист Роџер Рико.

Влатко и Рико се запознаа на фестивалот Славјанки базар во јули годинава, каде Влатко во живо во придружба на оркестар ја изведе Сонце не ме грееи го освои второто место.

Воодушевен од изведбата на песната Рико побара од Влатко и композиторот на Сонце не ме грее Лазар Цветкоски да му ги отстапат правата за тој да ја препее песната и истата да се најде на неговиот нов албум. На обострано задоволство, нотите од песната му се испратени и во текот на месецов очекуваме да ја слушнеме Сонце не ме грее на португалски јазик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom