Влатко Лозановски

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Јас искрено, органски не можам да го поднесам. Ни насмевката, ни зборењето, ни песните. Дечкото може има глас, ама едноставно премногу ми е одбивен. Песнава за на Евровизија такоџе не ми се допаѓаше воопшто, а ја чув 3 -4 пати од тогаш и се поодбивна и поодбивна ми е. Многу одбивен лик, ау страшна работа.

Нормално, не сакам да изгледа дека наметнувам мислење, само си кажувам како го доживувам човекот.:smir:

За мене ТИ појма немаш чим се палиш на имитатори кои се влечат на туѓи успеси и кои на сцена освен со дебелите раце, не знаат со ништо друго да мрднат како што прави овој Лозановски
Епа не можам бе... Како тоа Влатко се влече на туѓи успеси?! Од каде сега пак ова?! Некој него му остави слава во наследство и он сега се прави дека тоа не му е оставено туку дека сам го изградил?
Па ајде, ова нема никаква логика...
И жити се, те молам посочи која естрадна фацка кај нас има движење на сцена. Факт е дека нашиве “ѕвезди“ се здрвени на сцена. Значи, сите, не само Влатко. Не гледам дека држењето на сцена го двои од другите. Но гласот, сигурно го двои:helou:
Иако не ми е омилена личност, така одбивен ми е, сепак. Има глас.

Супер е Влатко.Моментално најдобар вокал во Македонија.Имаше добра песна и иако не победи мислам дека го очекува голема кариера :smir:

Влатко барем не е префорсиран како дечкиве од Некст Тајм (па цела продукција стои за нив, башка тоа и агитаторите Елвир и Јован).

Луѓе кои завршиле музичко а незнаат да напраат ниту своја музика, ниту свој текст со еден збор своја ПЕСНА. Ете ги нашите надежи Влатко и Некстајм...

Дечкото ми е баш ОК, особено сега по Евровизија ме освои со "Блиску до мене" и дефинитивно го ставам во топ три најдобри МК изведувачи.

Луѓе кои завршиле музичко а незнаат да напраат ниту своја музика, ниту свој текст со еден збор своја ПЕСНА. Ете ги нашите надежи Влатко и Некстајм...
На влатко тетовчани му ја праат песната (јее)...а на некст тајм јованов кој шо е рапер...лудница е државава..:pipi:

Не сум некој негов фан но мислам дека во моментот е најдобар машки изведувач и далеку поквалитетен од Белов и арогантниот и лигав и преценет Ламбе.И сигурно доколку има квалитетен менаџер позади себе би постигнал многу.

Мене неговиве песнички ми се искрено пријатни за слушање по радио
Од прво слушање не ми се свиѓаат, али со секое наредно слушање ми стануваат интересни и пријатни за уво
Мислам дека пророчица Клеоаптра му рече да ослабел некое килце:pos2:
За форсиран, мислам дека не е ФОРСИРАН, нити па сам се пика по манифестации и случувања

Супер човече.... Песната за евовизија убедливо нај добра....Убав глас...Низок раст .... :pos2: тоа е тоа

Не сум некој негов фан но мислам дека во моментот е најдобар машки изведувач и далеку поквалитетен од Белов и арогантниот и лигав и преценет Ламбе.И сигурно доколку има квалитетен менаџер позади себе би постигнал многу.

Z's vaka za Lambe ,od kaj ti se informaciite deka e takov:toe:

Му бев во саботата на журка и од тогаш уште повеќе го обожавам човеков. Песните нови му се убави, а за гласот не коментирам:pipi:

За мене ТИ појма немаш чим се палиш на имитатори кои се влечат на туѓи успеси и кои на сцена освен со дебелите раце, не знаат со ништо друго да мрднат како што прави овој Лозановски

Мене неговиве песнички ми се искрено пријатни за слушање по радио
Од прво слушање не ми се свиѓаат, али со секое наредно слушање ми стануваат интересни и пријатни за уво
Мислам дека пророчица Клеоаптра му рече да ослабел некое килце:pos2:
За форсиран, мислам дека не е ФОРСИРАН, нити па сам се пика по манифестации и случувања
Aj oдлучи се па кажи. Сама на себе си идеш контра. :nesvest:
Инаку, не сум го слушала многу, до пред некое време не ни знаев кој е тој :kesa:.
Ама во последно време имам слушнато некои негови песнички, и онака, интересни ми се, певливи, иако е комерцијала, али кој не е во денешни времиња...

Z's vaka za Lambe ,od kaj ti se informaciite deka e takov:toe:
Како да не е па влезен е во некој свој М2 филм во кој премногу лета а кај да се појави надвор од Мкд се губи таму а овде го прават ко богзнае што да е,тој пред се некој процечен.

Добро си пее бе што му фали. Него и него го изџвакаа па плукнаа гледам, веројатно некој Џеј Џеј, Елвир, Гаџа, па сега ко сите други на естрадава наша извади цвикерите избричи брадата и стави качкет или што и да е тоа. И веќе не е оригинален ко што си беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom