Rock Girl
Liber, libertas!
- Член од
- 11 август 2007
- Мислења
- 500
- Поени од реакции
- 28
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Аууу 'Свет' колку се сигурни во информациите!!!Ne kazuvam moe mislenje tuku ti kazuvam sto pisuvase vo Svet.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Аууу 'Свет' колку се сигурни во информациите!!!Ne kazuvam moe mislenje tuku ti kazuvam sto pisuvase vo Svet.![]()
Дијаманте твоето мислење е најмалку битно пошто освен каролина ништо друго незнаеш, а за Влатко немој да говориш оти никогаш го немаш слушано во живо освен на макфест и тоа на тв нити па го познаваш приватно па да знаеш кого прател од мал, а научил да пее како од тоа што има талент и како што го учат на академијата
М
А за Влатко, немој да ми речеш дека начинот на интерпретација и сите тие гримаси не ги учел од никого, туку сам си ги измислил онака од ведро небо му паднале
Сум го чула како пее во живо кога беше кај Вучиќ и дечкото пее одлично во живо, за тоа немам замерка, али преочигледни се потезите кои ги попримил од тој од кого учел и на кого се угледувал додека учел да пее
И Боки го мразат, ама популарен е.Епа затоа цела МАКЕДОНИЈА го мрази, затоа што е само обичен имитатор и ништо повеќе
Никогаш нема да биде популарен, никогаш!!!
Ne kazuvam moe mislenje tuku ti kazuvam sto pisuvase vo Svet.![]()
A ve zamoluvam da go napisete pravilnoto ime na Vlatko, to e Vlatko Lozanoski, znaci bez v vo prezimeto.
МОжеби затоа што само пишувам за Каролина, имаш такво мислење, али за мене вредат и почитувам многу македонски пејачи кои ги ставам на ранг до Каролина, а тоа се Калиопи, Андријана Јаневска, Владо Јаневски, Кристина Арнаудова и Дани - толку!
А за Влатко, немој да ми речеш дека начинот на интерпретација и сите тие гримаси не ги учел од никого, туку сам си ги измислил онака од ведро небо му паднале
Сум го чула како пее во живо кога беше кај Вучиќ и дечкото пее одлично во живо, за тоа немам замерка, али преочигледни се потезите кои ги попримил од тој од кого учел и на кого се угледувал додека учел да пее