Влае екипа на мишн шоy :)

• Креатор на темата Креатор на темата KaKtus
  • Време на започнување Време на започнување
Е добро де што лошо рече девојчето само што не му се свигало не треба одма да ја напаѓаш:toe:
Замисли со цело негово школо да и удрел една интелегентна рима :tapp:

Ова може да се каже ај дека е смешно ... но повеќе е трагично!!!!
Ако е интересно вака да се однесуваш и да правиш се правиш сељак и со ова да се гордееш алал да им е на момците мислам. Прва награда за некултура добиваат!

и ова требаше да биде смешно или .... ?:tapp:
осеќам дека после ова дечките беа највечи шизици у маало

Ова не е ништо, не можам на јутјуб да најдам кога се јави еден и си прави културен муабет со водителкиве, ама го прашаа после : "Што би сакале да додатете во шоуто, некоја нова идеја да предложите?", и вели типот : "Хмм... па нова идеја? Јас мислам најпаметно би било Нора да се натрти и да и се наредат сите отпозади."
Ми беа интересни Нора и Сања после тоа, не знаеа што да кажат 10 минути.

влае мото: банда без команда !

Хахахахахаха. Закон закон! И ние сме го правеле ова во основно на гатачите од локалните телевизии.

Аааа...да не пукнете.

Иначе за оние што не се сеќаваат ова беше реалното шоу кое идеше на А1.

Сепак многу ФИНО, ОТМЕНО и КУЛТУРНО им ја подигнавте гледаноста. :)

Топ сте.:)

Пфф... интересно е чат пат да пореметиш некој ама ова е 102,5% срање.
Финти од типот “Ај кажи пет“ “да ти влезе сет“ се за лица без смисла за хумор, крајно некреативно извршен ремет на јавна ТВ.

лелеее ама сеа ми текна на шоуто тоа сум јас ако не се лажам се викаше ептен беше интересно ама прекинаа го :( ај ега па да почнат да го дават....

Ништо посебно, сами си направиле да им е интересна вечерта и толку!

Абе све тука интелектуалци, па не знам со префинето чувство за хумор, па сожалување над кутрите Сања и Нора... Отмени луѓе сте, да сибете све!
Клипот е смешен, јеби га - така е. Сања и Нора се греотка и не можат да се извадат и за некои со нивниот IQ поинтелигентни смешки не би запалиле.
И што сеа?:)

"балканското"... ко само на балканов да има вакви јавувања. прекинете со тоа, демоде е. насекаде се прават вакви глупости, нигде нема да најдете совршенство. нит емисија, нит човек, нит држава нит ништо. секогаш ќе има некој ваков поединец што ќе се истакне, за малце да ја смени монотонијата, и да се насмееме на глупости =))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom