Владата на ВМРО “најуспешна“ влaда досега

• Креатор на темата Креатор на темата multy five
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 ноември 2007
Мислења
43
Поени од реакции
1
Дали владата на вмро е најуспешната влада која ја имала Македонија досега вистина или само уште еден пропаднат обид за да се излаже македонскиот народ.

интересно не можи да се даде одговор... оти вмровската влада е уште на власт кога ќе си заминат или добијат друг мандат ќе можеме според показателите да отцениме... засега само нагаѓање како муабет на чешма.. кога ќе ги добиеме извештаите за инфлација, БДП, вработеност, странски инвестиции итн итн.. на крајот од мандатот тогаш можи да се прај муабет..

Дали владата на вмро е најуспешната влада која ја имала Македонија досега вистина или само уште еден пропаднат обид за да се излаже македонскиот народ.
Za zal DA,poarna od SDSM.Sepak...temata ti e promasaj u pogled na vreme.Rano e uste za vakva tema.KANTAAAAAA (sega za sega)

Најдобра влада ќе биде таа која нема да гледа интересите само на функционерите, кога ќе ја намали огромната сиромаштија (36% невработени, што е рекорд во цела Европа и пошироко), кога граѓаните ќе имаат да ги задоволат своите секојдневни потреби, кога ќе можат да си дозволат одмор во приморските земји. Таа влада ќе биде најуспешна. Досега во нашиот транзиционен период владите направија едни да се богата други да тонат во сиромаштија. А таква идеална влада каква што сите сакаме досега сме ја немале. Сепак работите почнуваат да се движат но мноооогу бавно. Имаме уште неколку год. за да ја отцениме сегашната влада. Сега сеуште е рано. Резултатите ќе ги видиме за некоја година.

Оти во наводници најуспешна? “најуспешна“

:hehe:

Ам според сите досега, оваја најработи направила

multy five site temi so gi otvaras se pocnati so napraganje. aj te molam prvo navedi fakti pa posle napragaj. sakam da kazam daj fakti zaso mislis deka SDS bile podobri od segasnoto VMRO?!?!

Џабе џавкате сите, колку добра или лоша била оваа влада и колку промени донела што навистина биле важни, ќе може да се процени тек за најмалку 5 години од сега.

kako se veli DENOT PO UTRO SE POZNAVA.ce vidime stom dozvolidase likvidira banka so makedonsko ime se somnevam vo ovaa vlada:(negi biva seuste imaa komujari okolu sebe.

Џабе џавкате сите, колку добра или лоша била оваа влада и колку промени донела што навистина биле важни, ќе може да се процени тек за најмалку 5 години од сега.

Aj pusti raka....55 godinki ??...:)!!! Posigurna distanca za jadenje burek... :)

Aj pusti raka....55 godinki ??...:)!!! Posigurna distanca za jadenje burek... :)

ЦЦЦЦ само бурек да се јадело.....

Него заборавив да спомнам дека сега секое тврдење дека оваа е најдобрата влада до сега или дека неправи ништо или дека само лошо прави е ништо повеќе од пропаганда, односно борба за рејтинг и гласови.

Темава е премногу генерална и општа, мислам дека до сега имало бааги теми по ова прашање. Така да се сконцентрираме на конкретни чекори, и нивни пофалби или критики, а ова малце ми е некако фабричко од СеДеСеТо.

ЦЦЦЦ само бурек да се јадело.....

Него заборавив да спомнам дека сега секое тврдење дека оваа е најдобрата влада до сега или дека неправи ништо или дека само лошо прави е ништо повеќе од пропаганда, односно борба за рејтинг и гласови.

ЦЦЦЦ само бурек да се јадело.....i se pie ladna voda...

Ne e problemot koj e na vlast, KOGO MU E GAJLE KOJ E NA VLAST , AKO MU E DOBRO!!!!
Nikoj ne bi kritikuval navistina DOBRI, dobrite NE SE NI ZABELEZUVAAT, ama nikako da ni trgne so nekoi DOBRI, osven vo PROPAGANDNITE LAZGI...na site ovie "na vlast"........ za nikade.....
Brojot na nevraboteni , bedata isiromastijata, NEMANJETO PERSPEKTIVA ..OSTANUVA...
Koj bi begal onaka masovno od zemja kade e barem RAZUMNO DOBRO????
Toa e kriterium dali e nekoj dobar ili ne....A NE PRIKAZNITE NA DEZURNITE ZA MARKETING I PROPAGANDA....

Македонија беше 17 години урнисана од Бед Блу Бојс. И неможат да издржат ни година, а да не се на власт. Кога отварав мој дуќан ми требаа 8-месеци до година да врти некако, тек после разработувањето од година трегна работата и сега е ОК. А кој мислеше дека преку ноќ некој ќе направи нешто? Или до сега ги лажеа дека преку ноќ се може па и оввија можат. Глупост! И незнам дали знаеш колку време треба некој странец од првичната идеја да ја доведе до реализација?

Муабетов е песпредметен.Да ја оценуваш работат на владата што е на власт една година е нонценс. Па да почекаме на долги стази да видиме како ќе испаднат.Дали се стварно добри ко што се фалат или се е лажги со опашки.

kako se veli DENOT PO UTRO SE POZNAVA.ce vidime stom dozvolidase likvidira banka so makedonsko ime se somnevam vo ovaa vlada:(negi biva seuste imaa komujari okolu sebe.

Ликвидира банка со Македонско име???????? А не те занима што преку таа банка се переа пари во време на Љубчо Ѓоргиевски. А плус тоа што го носи името МАКЕДОНСКА треба да е фактор да не се елиминира банка па дури иако не работи добро и трпи загуби??????? Има други начини да се искаже патриотизмот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom