Влада на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
Младичов на сликава ги малтретирал, допирал жената и детето позади се дур џомбава не му вперил аутомат во лице.

e83ee17c_847d_4c33_9414_5f97fe57849c_4f459fc867f5e33f340beb2dd1fb8a03eb4c655d.jpeg

Ама немојте да се секирате за него, тој е веќе на пат према нашата земја, ќе биде пречекан од Најчевска како 16 годишно дете, со надеж дека ќе ја збари во темница

746c4c0a_78a4_46c5_99d5_e7af42a0d59b_b8e7b3cc13d6376797ac89474c0a672fb198fa7d.png

Уште мислите дека овој ќе добие зелена карта за Америка?

Последно уредено:
aj sega RAZMISLI ubavo na sto se potroseni POLA MILJON evra? Imase nekoja zvezda na proslavata pa da se frlat 100K ko za brega? Dali realno mislis deka toa postalo poveke od 50K evra? 450K vo budzetot za potkup, se blizat izbori....
Автоматски споено мислење:

izvini a na KOGO sme prodale nie mara? znaes ti sto ustvari treba za da prodades trava na evropa, pogotovo za medicinska mara? jas bi bil (prijatno) iznenaden da imam 2% od taa oprema vo MKD, se sto gledam do sega bar e samo sadnici a nigde nema ni labatorii za testiranje a ne pak proizvodni kapaciteti ulja ili slicno. Ostaj toa ama nie neli treba da se izvoznik a ne uvoznik lol

Реплек има во партнерство со шваби

Sent from my iPhone using Tapatalk

Генијално

Заев кого дома не го сакаат барем ќе улови некој плус кај другите држави кои се среќни што будалава им одсема Афганистанци. Ки знајт што очекува сега сиве години не увиде дека све направи што посакувале дури и поќе и на крај пак му го спопикаа.

60% аналфабети, 99% поддржуваат шариа како право. Да, има во во Афганистан општествена елита, за нивни услови, ама да не се лажеме дека излагаат образовани, либерални и толерантни демократи.

нема лек за нас,ние сме нај глупи нека примаат се

Decki ne zaboravajte na slednite izbori da go glasate zajko zs moze Grujo da vi de vrati.
Го исполнуваат предизборното ветување од 2016, ќе ги враќаат младите во Македонија, еве сега ни пристигаат млади од Авганистан, зборот е збор. :icon_lol:

Decki ne zaboravajte na slednite izbori da go glasate zajko zs moze Grujo da vi se vrati.

Во право си, затоа гласам за Заев иако е од другото крило на партијата.

Не сакам кукавици како бегалецот во Будимпешта кои си ги оставаат пријателите и поддржувачите на цедило да живеат со мене.

Во право си, затоа гласам за Заев иако е од другото крило на партијата.

Не сакам кукавици како бегалецот во Будимпешта кои си ги оставаат пријателите и поддржувачите на цедило да живеат со мене.

nemas gajle ti... talebanci ke ti bidat komsii najskoro

Decki ne zaboravajte na slednite izbori da go glasate zajko zs moze Grujo da vi se vrati.
Кур ги заболе за мигрантите, за платичката на државно ќе се нафатат и секој ден да им го бапне по еднаш некој унгандинец.
Поглупа раја од оваа тука ни имало ни ќе има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom