Влада на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
И сеа после овоа шо?

Комисијата за историја брзопотезно ќе се договори со бугарската страна(една две оставки евентуално) и почнува процесот на (ре)бугаризација на вардарска македонија, кој како милува..... а да, и ваљда датум за 20 годишни преговори со ЕУ како главна награда :D

Што е следно, Балистите не палеле македонски села, само им помагале поубаво да го прослават Бадник?
Ова, без заебанции, може некој од дежурните Албанци на форумов да ти го каже. Онака, озбиљно, не со сарказам или на заебанција.

Овој муртински отпадок......треба еднаш засекогаш да исчезне од нашата територија.
Значи Бугарската војска ја ослободила Крива Паланка, Скопје и Куманово......на крај работава ќе излезе дека сами себе сме се окупирале, па дошле анти-фашистичките татари да не ослободат од нас самите.
Се по список на муртинското ѓубре. Земи таму ајт депортирај го кај татарите или уште подобро....на некој пуст остров, очи да не му видиме засекогаш. Велепредавник.

haram je da bude na kaurski jezik

Овој муртински отпадок......треба еднаш засекогаш да исчезне од нашата територија.
Значи Бугарската војска ја ослободила Крива Паланка, Скопје и Куманово......на крај работава ќе излезе дека сами себе сме се окупирале, па дошле анти-фашистичките татари да не ослободат од нас самите.
Се по список на муртинското ѓубре. Земи таму ајт депортирај го кај татарите или уште подобро....на некој пуст остров, очи да не му видиме засекогаш. Велепредавник.
Narodot imaše šansa letoska na izborite da go zapri.......no togas mu dade krila da nastavi kade započnal so Grcija

Nema kaenje posle nekoi raboti....

Комисијата за историја брзопотезно ќе се договори со бугарската страна(една две оставки евентуално) и почнува процесот на (ре)бугаризација на вардарска македонија, кој како милува..... а да, и ваљда датум за 20 годишни преговори со ЕУ како главна награда :D
После победата во Штип, ако не го смени името на Ново Село во Ванчо Михајлов, ништо не направил.

Одзгора на тога Петар Колев началник на полиција, па да се оди од куќа до куќа и да се тепаат сите шо слушаат србска музика.

Толку од ослободувањето
FB_IMG_1606319785246.jpg

Прв се јави кичевскиот домазет Неџати да ни каже дека сме глупи. Мора овс многу поени да носи, кај прв па и глупи ги праиш сите. :cautious:
Кој ќе биде втор Борјани?
Не се точни бе, како бе вакви зимаат плата од буџетот :tapp:

Македонија ја потврди својата доверба во Бугарија да го заштити нашето небо. Имаше голем притисок од Турција и Италија. Но, рековме: Извинете, нашиот прв сосед е Бугарија, така што Грција и Бугарија ќе бидат двете земји што ќе го штитат нашето небо.
:icon_lol:
ab8bbb9c725a65529df50ed7f316b0f6.jpg

Сите што учествуваа на шарена револуција и го гласаа во 2016 треба да се обесат.
Има една народна - Брзо ќе ти дојде паметот ама касно ќе ти биде. Така и со ова, штета е направена уште од тогаш. Сега што и да се направи е касно.
Знам дека постов нема да биде популарен тука зошто цел форум тогаш буткаше режим. Ќе се пронајдат тие малкуте што останаа да пишуваат на овој подфорум :icon_lol:

Е сеа е малу касно.

"Пионерите на Тито" нема да спијат вечерва, и многу вечери отсега..:pos:

greska si druze, samo poveke ke ve mrzime. murtinskoto kopile sto i da potpise nema da go smeni faktot deka vas vecno ke ve smetame za opinci

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom