Рече по секоја цена ќе влеземе во ЕУ.
Careful what you wish for.
Careful what you wish for.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oва мислим дека беше профилот на Орданоски или на брат му иноваторот.Баш ме интересира кој од овие новинарски „магови“ ќе биде прв што ќе го издудла и после најновиов блам. Мора да има. Типувам на Орданоски.
KAKO gi napravil Bugari?И сега кога ги направи бугари баба ти и дедо ти, кој биле криминалци што се бореле против бугарска администрација да има утре избори пак ќе го гласаш. Ова можеш себе да си се тешиш ама со самото тоа што ова го нарекуваш компромис, кога ќе дојде денот на избори ти пак ќе си го заокружиш ЗЗ.
Ништо лично ова ќе го направат сите што глумат сега патриоти и што се изненадени.
![]()
Ова исто imeto nisto ne menuva pak si ostanuvame makedonci sto zborat makedonski jazik. priznaeno vo cel svet i clenka na nato, ne bidete tolku igraniceni i zatucani.KAKO gi napravil Bugari?
Abe ostaj go mrdnatiov, gledas kurtasak si pravi so bugarite, madinjata malku da Im gi zaceska...
Oва мислим дека беше профилот на Орданоски или на брат му иноваторот.
Problemot e sho imas pravo na glas, ne toa Zaev sho go zboruva.Taka e, tivka sum I spokojna, zatoa sto pravata istorija jas ja znam, imav baba I dedo koi me raskazuvaa, znaci deka sum ucela ispravna tocna istorija na Makedonija, imav petka...
Svesno glasav za udreniov Zajko, za da go simnam prebeganion psihopat Grujo..e sega ne ocekuvav tolkavo ponizuvanje, no Zajko pravi cudni komoromisi.....a jas verojatno oguglana za site ovie godini da ne ebe koj KAKO saka...nemame drugo resenie, dijazapam I praj se ko da ne si slusnal nisto![]()
дечко, не ни пробувај, ништо не се переИскрено не знам што е полошо, ова Заев што го збори или фактот дека 200 000 патриоти се пишаа Бугари по потекло и корен, односно си пишаа родители, баби и дедовци како Бугари... За што? За да берат грозје по нивите во Италија и да возат камиони
Каков лузерски менталитет...
Ништо не ги пере тие гревови што сами се пишаа Бугари и платија по 800-1000 евра а за се друго постои Калгон јер перилица дуже живи уз?...дечко, не ни пробувај, ништо не се пере
не труди се бадијала, го изедовте немиенНишто не ги пере тие гревови што сами се пишаа Бугари и платија по 800-1000 евра а за се друго постои Калгон јер перилица дуже живи уз?...
Слаб е со јазици.haram je da bude na kaurski jezik
![]()
Влада: Сајтот на вицепремиерот Груби се подготвува и за македонски јазик
Официјалната интернет страница на првиот вицепремиер на македонската влада и министер за политички систем Артан Груби е во изработка и ќе профункционира и на македонски и на албански јазик, одговори денеска владиниот портпарол откако МКД.мк утрово објави дека оваа интернет страница е само на...www.mkd.mk
А ти ли си еден од тие Бугарски одроди што копа ниви по шлајмот во ЕУ?не труди се бадијала, го изедовте немиен