Влада на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
Баш ме интересира кој од овие новинарски „магови“ ќе биде прв што ќе го издудла и после најновиов блам. Мора да има. Типувам на Орданоски.
Oва мислим дека беше профилот на Орданоски или на брат му иноваторот.

Тања Милеска што СДС како награда ја прати да го прчи во Брисел на наши пари ќе гласала на наредни избори против СДС. Yea right :icon_lol:

Не го разбирам човеков, ако не знае што да каже, подобро не кажувај ништо. Немам ништо против Бугарите, но историски факт е дека Бугарија била на погрешна страна за 2СВ и не ми е јасно кој фактор е Заев да кажува поинаку. Не знам после сите овие срања како може да оди дома и да ги погледне неговите деца.

И сега кога ги направи бугари баба ти и дедо ти, кој биле криминалци што се бореле против бугарска администрација да има утре избори пак ќе го гласаш. Ова можеш себе да си се тешиш ама со самото тоа што ова го нарекуваш компромис, кога ќе дојде денот на избори ти пак ќе си го заокружиш ЗЗ.

Ништо лично ова ќе го направат сите што глумат сега патриоти и што се изненадени.
:)
KAKO gi napravil Bugari?
Abe ostaj go mrdnatiov, gledas kurtasak si pravi so bugarite, madinjata malku da Im gi zaceska...

KAKO gi napravil Bugari?
Abe ostaj go mrdnatiov, gledas kurtasak si pravi so bugarite, madinjata malku da Im gi zaceska...
Ова исто imeto nisto ne menuva pak si ostanuvame makedonci sto zborat makedonski jazik. priznaeno vo cel svet i clenka na nato, ne bidete tolku igraniceni i zatucani.

Остај овие релативизирања, мрднатиот што го викаш се колнеше пред телевизија дека нема промена на устав и тоа во деца, се колнеше дека и нема тиранска платформа па од тоа остана да се спроведе само точката дека треба да се донесе резолуција со која се признава геноцид врз албанците до 1955 мислам дека беше.
Така да не само што ќе ги направи бугари баба ти и дедо ти криминалци против администрацијата за време на ВСВ туку и ќе ги направи дека вршеле геноцид.

Знам дека секако нема да ти смени ова, пошто не е точно. Се е во главата на вмровците.

KAKO gi napravil Bugari?
да де , што би рекол @teneke селско итро, за гревој, него @lazar31 како спие ? оној де што дедо му фрлаше бугари по едндеци, тоа ме интересира.

Taka e, tivka sum I spokojna, zatoa sto pravata istorija jas ja znam, imav baba I dedo koi me raskazuvaa, znaci deka sum ucela ispravna tocna istorija na Makedonija, imav petka...
Svesno glasav za udreniov Zajko, za da go simnam prebeganion psihopat Grujo..e sega ne ocekuvav tolkavo ponizuvanje, no Zajko pravi cudni komoromisi.....a jas verojatno oguglana za site ovie godini da ne ebe koj KAKO saka...nemame drugo resenie, dijazapam I praj se ko da ne si slusnal nisto:toe:
Problemot e sho imas pravo na glas, ne toa Zaev sho go zboruva.

Искрено не знам што е полошо, ова Заев што го збори или фактот дека 200 000 патриоти се пишаа Бугари по потекло и корен, односно си пишаа родители, баби и дедовци како Бугари... За што? За да берат грозје по нивите во Италија и да возат камиони :pos:

Каков лузерски менталитет...

Искрено не знам што е полошо, ова Заев што го збори или фактот дека 200 000 патриоти се пишаа Бугари по потекло и корен, односно си пишаа родители, баби и дедовци како Бугари... За што? За да берат грозје по нивите во Италија и да возат камиони :pos:

Каков лузерски менталитет...
дечко, не ни пробувај, ништо не се пере

дечко, не ни пробувај, ништо не се пере
Ништо не ги пере тие гревови што сами се пишаа Бугари и платија по 800-1000 евра а за се друго постои Калгон јер перилица дуже живи уз?...

Ништо не ги пере тие гревови што сами се пишаа Бугари и платија по 800-1000 евра а за се друго постои Калгон јер перилица дуже живи уз?...
не труди се бадијала, го изедовте немиен

haram je da bude na kaurski jezik

Слаб е со јазици.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom