Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Јетон Шаќири предлог за министер за информатичко општество и администрација
Јетон Шаќири е предлогот на ДУИ за нов министер за информатичко општество и администрација, потврдија од партијата за Радио Слободна Европа. Шаќири е професор на Меѓународниот универзитет во Струга. Тој е последното име со кое се комплетира листата на нови министри во Владата. Во новата Влада...www.slobodnaevropa.mk
The "Паднат ни е системот, дојдете покасно" continues![]()
![]()
Kakov premier vo senka, covekot od najstrasen, najopasen i najmoken lik izleze kako najgolem dudlac.Мијалков премиер во сенка, од мериот дели инструкции.
Kakov premier vo senka, covekot od najstrasen, najopasen i najmoken lik izleze kako najgolem dudlac.
Go iskoristi patorot za licno bogatenje, sega e na nivo da dudla na drugata strana.
Мислам дека не знаеме баш точно што прави он.Kakov premier vo senka, covekot od najstrasen, najopasen i najmoken lik izleze kako najgolem dudlac.
Go iskoristi patorot za licno bogatenje, sega e na nivo da dudla na drugata strana.
Pod predpostavka sekakoМислам дека не знаеме баш точно што прави он.
Ja kako sto gledam tesko deka dudla, ne znam ti sto gledas, mene spored slikine sto izleguvaat ne mi gleda deka dudla, go gledam I Grubi cel pretvoren vo usi. Izgleda site odat prvo na sovetuvanje pa posle vo sobranie.Kakov premier vo senka, covekot od najstrasen, najopasen i najmoken lik izleze kako najgolem dudlac.
Ne veruvam vo takvo scenario.Ja kako sto gledam tesko deka dudla, ne znam ti sto gledas, mene spored slikine sto izleguvaat ne mi gleda deka dudla, go gledam I Grubi cel pretvoren vo usi. Izgleda site odat prvo na sovetuvanje pa posle vo sobranie.
Ево ти си собрал 4 лајкови.Не гу читав претходно кометарите, ама да погодам што е пишувано.
Али владее со државата, 12 лајкови.
Муртинското копито ја продаде државата, околу 20 лајкови.
Арно ни прават, повеќе не сме ни заслужиле, 8 лајкови.
За 10 години Илирида, околу 25 лајкови.
Сега ќе напикаат Албанци во администрација кои ништо нема да работат, 14 лајкови.
Ево ти си собрал 4 лајкови.
Ja kako sto gledam tesko deka dudla, ne znam ti sto gledas, mene spored slikine sto izleguvaat ne mi gleda deka dudla, go gledam I Grubi cel pretvoren vo usi. Izgleda site odat prvo na sovetuvanje pa posle vo sobranie.
Ne be pa ti, premier vo senka e.Да не обработуваше за Заев и му подаруваше мандати на власт мислиш ли дека сега ќе беше на слобода ? Јасно е дека е влезен во ортаклук со Заеви
Ne be pa ti, premier vo senka e.![]()