Влада на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување

The "Паднат ни е системот, дојдете покасно" continues :icon_lol: :icon_lol:

Уште појако е што овој е човек близок до Мерко, оној што редовно се препукуваше со владата. Толку од чесните кадри, како намерно да им местат вакви предлози

Се шушка ујп и царина дека исто ќе завршат кај Дуи, ептен стрижење му удриле на Заев овие

Четврти или петти пат му е пратеник и два мандати градоначалник на Кавадарци.
Искрено веќе не носи никакви гласови, имаше на времето 2-3000 фискна подршка во градот, овој мандат му е нагрaда за подршката на договорот од Преспа.

Мијалков премиер во сенка, од мериот дели инструкции.
Kakov premier vo senka, covekot od najstrasen, najopasen i najmoken lik izleze kako najgolem dudlac.
Go iskoristi patorot za licno bogatenje, sega e na nivo da dudla na drugata strana.

Kakov premier vo senka, covekot od najstrasen, najopasen i najmoken lik izleze kako najgolem dudlac.
Go iskoristi patorot za licno bogatenje, sega e na nivo da dudla na drugata strana.
Мислам дека не знаеме баш точно што прави он.

Ja kako sto gledam tesko deka dudla, ne znam ti sto gledas, mene spored slikine sto izleguvaat ne mi gleda deka dudla, go gledam I Grubi cel pretvoren vo usi. Izgleda site odat prvo na sovetuvanje pa posle vo sobranie.

Не гу читав претходно кометарите, ама да погодам што е пишувано.

Али владее со државата, 12 лајкови.

Муртинското копито ја продаде државата, околу 20 лајкови.

Арно ни прават, повеќе не сме ни заслужиле, 8 лајкови.

За 10 години Илирида, околу 25 лајкови.

Сега ќе напикаат Албанци во администрација кои ништо нема да работат, 14 лајкови.
Ево ти си собрал 4 лајкови.

Ja kako sto gledam tesko deka dudla, ne znam ti sto gledas, mene spored slikine sto izleguvaat ne mi gleda deka dudla, go gledam I Grubi cel pretvoren vo usi. Izgleda site odat prvo na sovetuvanje pa posle vo sobranie.

Да не обработуваше за Заев и му подаруваше мандати на власт мислиш ли дека сега ќе беше на слобода ? Јасно е дека е влезен во ортаклук со Заеви

Да не обработуваше за Заев и му подаруваше мандати на власт мислиш ли дека сега ќе беше на слобода ? Јасно е дека е влезен во ортаклук со Заеви
Ne be pa ti, premier vo senka e.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom