Виртуелно vs реално ораторство

• Креатор на темата Креатор на темата Kallista
  • Време на започнување Време на започнување
Нетот го користам во 60% од мојата комуникација ...Но секогаш преферирам некои муабети да не ги правам виртуелно туку очи во очи така сметам дека би било подобро...Мсн или другите програми слични на него ги користам но од искуството ќе кажам дека не сум секогаш сфатена како што јас мислам и кажувам туку поинаку.

Шо сторе бе ова како прваче го кажа успамет. Вака и во живо говориш?

Немам против коментар на друг цитат, меѓутоа подобро би било да коментираш на темата :):)...А да одговорам :провери па ќе прајме муабет за тоа дали сум прваче.

Не е исто . Воопшто не е исто. Финтата е што не знам,некои луѓе имаат повеќе храброст за разговори по интернет наместо во живо...не знам зошто ипак..мислам дека луѓето почнуваат да се плашат да го живеат животот,па затоа наоѓаат некој алтернативен начин на живеење, попознат како Фејсбук.

Виртуелно запознавање е интересно односно Мсн сКАјп , зашто на некој начин ако пишуеш подолго време со една особа многу добро можеш да ја запознаеш карактерно , а и повеќето љубов- почна да се одвива на тој начин запознавање на фејсбук или скајп па опуштање , додворување и после следува само по себе све знам многу примери за love :kesa:eдноставно така додје времето со овие компјутерите , а за нашите деца пак куј знае како ќе биде нема да излегуваат вооопшто од дома па и како што е работата влошена крадење деца ова она хахахаха

mnogu e razlicno vo zivo i na net. netot sluzi za zezanje, mene lugje sto me znaat licno mi kazale deka se iznenadile i deka ne sm bila ni prilicno isto ko na net. i deka na net koga zborele so mene mislele deka sum nekoe 14-15 godishno devojce i neozbilno a vo zivo sum sosema drugo, (sto neznam dali e dobro ili loso ) :) iako vo glavno koj kakov e takov e i na kraj izleguvaat mnogu raboti na povrsina., a za lazenje i prepravanje moze i vo zivo, no na net e mnogu polesno. inace sum protiv brkanje deckovci/devojki preku net. i prviot moment koga ke stigne do toa ke idam da se ubijam.

Страшен сум во живо тешко да ме надзборува некој :icon_lol:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom