Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Факт е дека ова во поголем дел од случаите е и чиста вистина. За мене би рекол дека неспоредливо сум потивок тука и помалку комуницирам отколку што тоа го правам во живо
...навиена брмчалка сум. Е сега... мсн, скајп и останати чет помагала, ги користам максимално за да комуницирам со личностите со кои и во живо би истепал и по неколку часа квалитетен муабет, и искрено не ми е никаков проблем она кое што би го изговорил да го напишам, да се осеќам исто како во живо да разговараме, се разбира ги нема емоциите со кои нормален разговор би бил пропратен но барем во поголем дел разговорот едноставно си е разговор за мене. инаку една интересна појава која ја имам забележано е дека личности кои имале проблеми со раскажување или прераскажување се доста послаби писатели (во смисла имаат потешкотии да се изразат писмено - во случајов форум или чет програма). Мое тврдење е дека тие кои имаат и онака пообени постови а и поголемка бројка на постови под аватарот многу ретко имаат проблеми со доброто ораторство т.е способноста за убав и концизен разговор лице во лице.
За 20 години како што вака наредува техниката веројатно ќе има развиено фул 3D така да... реалноста би била нешто налик на филмот Сурогат со Брус Вилис (кога веќе споредуваш филмови и евентуална реалност)

Какво ќе биде реалното ораторство за 20 години каде што најверојатно нема ни да се оди на факултет ни на училиште, па има виртуелни предавања ќе има има виртуелни полагања на тестови, сега со фејсбук не е ништо тогаш ќе биде интересно, Wall-e и целата претстава за луѓето на овој филм ќе стане реалност.
За 20 години како што вака наредува техниката веројатно ќе има развиено фул 3D така да... реалноста би била нешто налик на филмот Сурогат со Брус Вилис (кога веќе споредуваш филмови и евентуална реалност)