Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Како му се обеси Кристина на Огнен, откако ќе завршело шоуто да се дружеле и понатаму, па дека неможела да го вика поинаку туку само Оги, за после кога дадоа што ќе гледаме, да рече дека Огнен е ноторен лажго.:facepalm: Она дошла таму да се дружи со пријателите :facepalm:
Сакам да ја исфрлат неа, и таму на островот на исфрлените да биде сама како утка. Сега и Маја Лена кога ќе дознае што се дрдорела Кристина за неа ќе биде интересно. Џабе се испокара со мајка и на почеток.

Малку оф ама морам. Прочитај си го уште еднаш постот твој и ако не разбереш како не културно си пишал, прочитај го пак... би требало да сватиш ;) поздрав

У survivor све је могуче , па дури да покажеш и малце некултура. А ти што правеш бранеш женски и не си во тек со настаните. Кога не знаеш нешто најдобро е да не пишуваш , или пак да прашаш а да не погодуваш на среќа.

иако ја мрзиме мн мн АВА ама она е морален победник .. секогаш се провлекува хахаха кога се борбте за исфлрување при крај е шоуво

У survivor све је могуче , па дури да покажеш и малце некултура. А ти што правеш бранеш женски и не си во тек со настаните. Кога не знаеш нешто најдобро е да не пишуваш , или пак да прашаш а да не погодуваш на среќа.

Колку што знам ова е тема за survivor, така?! И штом е тема за тоа многу е нормално некој нешто да праша и да искоментира ;)
И само за твоја информација бидејќи гледам два пати кажуваш дека не го следам, ќе ти одговорам дека го следам редовно, само една епизода не гледав, баш таа кога им ја мереа тежината ;)
Биди поздравен, и не мора да ми реплицираш (y)

Колку што знам ова е тема за survivor, така?! И штом е тема за тоа многу е нормално некој нешто да праша и да искоментира ;)
И само за твоја информација бидејќи гледам два пати кажуваш дека не го следам, ќе ти одговорам дека го следам редовно, само една епизода не гледав, баш таа кога им ја мереа тежината ;)
Биди поздравен, и не мора да ми реплицираш (y)

Што е сега додаваш нешто или ја правеш ситуацијата како што тебе ти одговара . Овие болдираниве убаво ти покажуваат што сум напишал јас , а што пишеш ти . Нема врска уживај . Биди поздравена и ти ;)

Ава - легендо балканска:cuc:
Туку незнам за вас ама мене ми се прикења од муабетов меѓу Миа и Маја

Ава и Алекс ќе испаднат на следниов племенски,барем според едно интервју на Алекс се гледа дека не влегла у финале,според неа во финале влегле сите четворица машки,инаку Алекс изјавила дека се обидела девојките да ги убеди дека место четворица машки во финале да влезат четири жени,али кокошки вели не се убедувало и на крај останале без финале.

epizodata od vcera ?
--- надополнето: 22 мај 2012 во 17:53 ---
epizodata od vcera ?

Ава и Алекс ќе испаднат на следниов племенски,барем според едно интервју на Алекс се гледа дека не влегла у финале,според неа во финале влегле сите четворица машки,инаку Алекс изјавила дека се обидела девојките да ги убеди дека место четворица машки во финале да влезат четири жени,али кокошки вели не се убедувало и на крај останале без финале.
Не можи да ги убеди да влезат 4 женски. Кога остануваат 6-7 натпреварувачи поочнуваат борбите за финале така да дури и да исфрлеле некои машки сепак барем едно ќе останело да се бори за финале и веројатно барем едно машко би блегло во финале. А и од каде информации дека пак 4 ќе бидат? Увек биле по 3 само лани имаше исклучок и беа 4

Не можи да ги убеди да влезат 4 женски. Кога остануваат 6-7 натпреварувачи поочнуваат борбите за финале така да дури и да исфрлеле некои машки сепак барем едно ќе останело да се бори за финале и веројатно барем едно машко би блегло во финале. А и од каде информации дека пак 4 ќе бидат? Увек биле по 3 само лани имаше исклучок и беа 4
Доколку беа паметни можеа да влезат во финалните борби 5 женски и едно машко.А вака сега се двете шмизли Мартина и Кристина, заедно со преостанатите машки.Мислам дека Кристина влегла у супер финалето заедно со Влада.

Доколку беа паметни можеа да влезат во финалните борби 5 женски и едно машко.А вака сега се двете шмизли Мартина и Кристина, заедно со преостанатите машки.Мислам дека Кристина влегла у супер финалето заедно со Влада.
images

Еј ако може некој нека постира линк од страната кај што ја има вчерашната епизода не ја гледав? Или па има ли на сител денес реприза ? Фала однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom