Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Е да им ебам се на продуцнетите, сега Ава ќе излезе. :(

Хаха, интересно е ако забалежа како ја променува фацата за 2 секунди .
Најдволичната личност што ја имам видено до сега :eek: .

Е уште сега нека не ја избркаат и она за мене ќе биде морален победник......

Ава со нејзиното лигавење пак се спаси :facepalm:

Како ќе ги гледам наредните епизоди не ми е јасно ... ми иде да го фрлам телевизорот преку прозор !

Лелееее еј пак се спаси, мислам дека овде згрешија мислам на момците од Борука. УБаво и рече Милан, зошто кога знаеше дека ние те штитиме го изгласа Жаре? Го предаде Жаре, оди кај што дува ветерот а уште се прави чиста...да ти ебам курвиштето.:mad:

значи какво гадно човече е оваа ава...прво се тресеше и цимолкаше да не ја избацат, па после се смешкаше кога остана

момент на денот- кога им рече "фала момци и девојки", а не сфаќа дека гласаа за нејзе бидејќи е глупа и им требаат такви противници :facepalm:

„Ова е само игра“ Марче цел живот ќе си ја памтиш реченицава.А сега бај бај.

Ава :X3:

Пак остана дрољава :facepalm:

Опасен играч е ава :) чим нејќат да ја избркаат мерак ќе ми се напрае да им ги земе она парите :vozbud:

Зошто бе ќе бидам приморан да ја трпам оваа Ава сеуште ?? Како е можно 10 племенски да се провлекува ???

Моментот кога почна да се смее цинично, ми идеше да влезам во телевизор и да ја задавам.
Како не излезе бе мамата, курва глупа. Ахх бе, ќе убијам некој. :mad:

Е уште сега нека не ја избркаат и она за мене ќе биде морален победник......
Браво срцка, алал ти вера. Чим успеа се ова да преживееш, да дојдеш до соединување, две исфрлања да преживееш, а да имаш мозок на 4 месечно бебе, ти си победникот во шоуво.......алал ти вера, незнам шо друго да кажам.

Лелееее еј пак се спаси, мислам дека овде згрешија мислам на момците од Борука. УБаво и рече Милан, зошто кога знаеше дека ние те штитиме го изгласа Жаре? Го предаде Жаре, оди кај што дува ветерот а уште се прави чиста...да ти ебам курвиштето.:mad:

Нема никаква грешка туку паметно изиграа.На наредните племенски совети може баш тој глас од Ава да им е потребен на Милан,Огнен,Себастијан и Владо па со оглед на тоа што е апла глупа ќе ја искористат за полесен пласман во финале.Додека имаат корист ќе ја чуваат за да го искористат нејзиниот глас и после ќе ја шутнат без око да им трепне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom