Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли некој во 5-6 реченици да ми објасни што се случуваше во последните 2 епизоди бидејки не ги гледав :)

Може ли некој во 5-6 реченици да ми објасни што се случуваше во последните 2 епизоди бидејки не ги гледав :)
Тоа....некој мај тераше деновиве :)

Тоа....некој мај тераше деновиве :)
може и тоа, но повеќе поради фудбалот бидејки термините се поклопија еден со друг :).
Ајде нека се најде некој херој да ми објасни ситуацијата :D.

може и тоа, но повеќе поради фудбалот бидејки термините се поклопија еден со друг :).
Ајде нека се најде некој херој да ми објасни ситуацијата :D.
Дојде до обединување на племињата, од исфрлените се врати Марко кој со себе го понесе Невен. Одма следуваше една многу тешка борба после 2 ч и 18 мин победи Алекс и ако таа добие уште една борба за имунитет и една мала борба е сигурен финалист а до тогаш е заштитетна на племенските совети. Денешнава ваљда ја гледаше...:D

Дојде до обединување на племињата, од исфрлените се врати Марко кој со себе го понесе Невен. Одма следуваше една многу тешка борба после 2 ч и 18 мин победи Алекс и ако таа добие уште една борба за имунитет и една мала борба е сигурен финалист а до тогаш е заштитетна на племенските совети. Денешнава ваљда ја гледаше...:D
не гледав ни вечерва, доколку сакаш може да напишеш уште некоја реченица и за случувањата од вечерва, малку подолго да е, за да разберам поубаво ;).

не гледав ни вечерва, доколку сакаш може да напишеш уште некоја реченица и за случувањата од вечерва, малку подолго да е, за да разберам поубаво ;).
Имаше друга борба, поделени беа на 2 тима, предводени од Влада и СЕбастијан. Победи тимот на Себастијан и тие 6-мина се заштитене на племенскиот. Во останатите 6 се Влада, Никола, Невен, Алекс , Ава и Марко, со лотарија се одреди Ава да оди по тајниот имунитет ама пошто знаеме колкаво IQ има ќе дојде без него...значи следни за испаѓање се:1. Ава 2. Невен...е сега утре ќе има мала борба па може црни/ дупли глас да смени нешто.:)

Ја има на нет последнава епизода?

Имаше друга борба, поделени беа на 2 тима, предводени од Влада и СЕбастијан. Победи тимот на Себастијан и тие 6-мина се заштитене на племенскиот. Во останатите 6 се Влада, Никола, Невен, Алекс , Ава и Марко, со лотарија се одреди Ава да оди по тајниот имунитет ама пошто знаеме колкаво IQ има ќе дојде без него...значи следни за испаѓање се:1. Ава 2. Невен...е сега утре ќе има мала борба па може црни/ дупли глас да смени нешто.:)
Ау човече! Дали виде како се потпираше врз клучот, стои и ко удрена некоја се ѕвери го бара и вика неможам да се снајдам. Значи слика и прилика е на Миле Паника со тоа монолозите нејзини.
Во наредната епизода ќе плаче Ава :vozbud: Сигурно и текна дека е наредна за летање.:vozbud: И јас мислам дека она ќе лета на наредниот племенски совет.
И уште ова.
Имате ли забележано за разлика од ланската сезона, на овие колку полесни им се борбите? Се сеќавате дека тие лани јадеа и живи црви и што уште не. Имаа борби во кал неколку пати и ретко кога за награда добиваа јадење.

Влада Вуксанович ќе победи...
И ова не е реалиту шоу, пошто све е однапред режирано како и што ќе биде...Исто како останатите од типот на Велики Брат, Фарма, Двор и слични срања...
А од нашите претставници кои идат, не можам да се изначудам...-кој од кој поголем клошар или дроља...Почнувајќи од оние двете близначки како задњи уличарки што се понашаа и од прва вечер почнаа да се ебаваат таму, па Жаре, кој само го бива со жени да се кара и да се расправа...И завршувајќи со оваа Александра, со IQ на завидно ниво, мислејќи дека позната фаца ќе стане, пустата таа..Тотален анонимус...Оди направи циркуси и пробиј се во животот... :sick::sick::sick:

Од каде знаеш? :cautious:
Претпоставува де, мисли дека е режирано он да победи. Зашо не викавте нешто лани кога Тони Зен заслужено стигна до финале, и да не е ова глупо гласање откако ќе се емитува на тв сигурно тој ќе победеше. Можеби не е најреален начинот на гласање и исфрлање ама не ми изгледа на режирано.

Мене нешто ми е сомнително со бркањето на Станија и Александра, или ги заборавиле старите шпици па иде она за фаворит и сеуште ги има како предлози, а плус и на почетната шпица/најава сеуште ги има. Дали тоа на крајот ќе биде како шлаг на торта да дојдат и тие двете гуски да гласаат а никој да не го очекува тоа???

Од каде знаеш? :cautious:

Најискрено да збориме- Влада е ВИП лик во Србија...Како прво има манекенска кариера, модел...Мислам дека таков калибар на дечко не би доаѓал на некое вакво циркузанстко шоу за да се брука само како повеќето што се таму...Плус он неодамна се запиша на факултет во Кипар...Да не му е сигурна победата, тој нема да го губи времето таму и да џаболебари...И се дружи со Цеца, а ако она има влијание на продуцентите на шоуто(а големи се шансите да има, пошто она ретко каде нема влијание) тогаш јасно е све...Влада преку неа и на факс се упиша на Кипар...Цеца има вила таму... :)
Мислам дека на Влада не му е потребно вакво шоу за да стане популарен како оние клошарине таму...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom