Vip Survivor

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Aj опклада на аватар оти Борука тепа утре? :P

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.348
Поени од реакции
5.469
Како не ја удри топката Ава во фаца да и ги искрши забите. Жаре почнува да напиња. Никола како ја зграпчи Кристина :). Утре ќе биде интересно, се тегнат по купачи женскиве, Огнен и машко и женско се тепа. И јс мислам дека Борука ќе тепа а послем Маја Лена ќе ја исфрлат.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе а да пробате место Срвајвр да гледате Брејзрс?? :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
Огнјен Кајганич најголем лицемер + тепа се што ке стигне и машко и женско Себастијан подлегна под негово влијание и веке некам да ги гледам.Владо или Милан Гром заслужуваат да бидат победници и мислам дека ке бидат.Ава очигледно е дека е ретарда,Кристина:cuc: далеку ке тера на сите им се пикна под кожа со сите е во добри односи

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
Aу утре не треба да се пропушта епизодава Огнјен и на Ава и на Мартина ги зеде на шамари Владо изгледаше бајги изнервиран Кристина исто.Ке има утре шо да се види

M

Moon Child

Гостин
Жаре почнува да напиња.
Ау не да напиња човеков, јас да бев на Станија местото ќе станев и ќе му ја опалев една, макар и дисквалификација да ме чини тоа. Напор, невиден. Таман почнав да го мислам дека не е таков сељак ко шо мислев дека е, излезе дека е поголем сељак од тоа што го мислев. За греота.

P

PewDiePie

Гостин
Овој Огнен иста гадна фаца како тој педерот што победи минатиот срвајвр и исто нечисто однесување. Ми се гади.

Денес пак ќе изгубат Борука се виде по реакцијата на Владо кога ќе и ја тргне раката насилно на Ава.

Ќе биде јако денес. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Овој Огнен иста гадна фаца како тој педерот што победи минатиот срвајвр и исто нечисто однесување. Ми се гади.

Денес пак ќе изгубат Борука се виде по реакцијата на Владо кога ќе и ја тргне раката насилно на Ава.

Ќе биде јако денес. :)
Ама на survivor.rs изгледај го тоа Гледачете, ќе видиш како Милан вика ТОООООО.. Дали е за поен, дали е за имунитетот кој знае... Само знам дека ќе има ептен жар... :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе а да пробате место Срвајвр да гледате Брејзрс?? :)
Не за Брејзрс, ама кога тоа е дозволено и се тегнат за гаќи па нема што да криеш, го даваш после 22 ч ебаго, не гледаат дечиња, плус зашто служи она Без Цензура? Него не е битно, денеска ќе бидее...:cuc:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
Ау не да напиња човеков, јас да бев на Станија местото ќе станев и ќе му ја опалев една, макар и дисквалификација да ме чини тоа. Напор, невиден. Таман почнав да го мислам дека не е таков сељак ко шо мислев дека е, излезе дека е поголем сељак од тоа што го мислев. За греота.
и јас исто мислев се дури не се врати во цивилизацијата на таа емисијата ни 1% од тоа шо е во Срвајвер не беше пак почна да се понаша ко порано и испадна она народната Волкот го менува влакното ама Умот НЕ

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.835
Поени од реакции
1.591
Глупости еј се со цензура... Катастрофа се значи...

Kajgana Shop

На врв Bottom