- Член од
- 15 ноември 2011
- Мислења
- 1.427
- Поени од реакции
- 751
Џабе чекаме, кога во нормалниов дел го замаглуваат сето тоа, а во без цензура даваат само глупави муабети.Со душа чекам!
Џабе чекаме, кога во нормалниов дел го замаглуваат сето тоа, а во без цензура даваат само глупави муабети.Со душа чекам!
Немаме премиум акаунтАбе а да пробате место Срвајвр да гледате Брејзрс??
Ау не да напиња човеков, јас да бев на Станија местото ќе станев и ќе му ја опалев една, макар и дисквалификација да ме чини тоа. Напор, невиден. Таман почнав да го мислам дека не е таков сељак ко шо мислев дека е, излезе дека е поголем сељак од тоа што го мислев. За греота.Жаре почнува да напиња.
Ама на survivor.rs изгледај го тоа Гледачете, ќе видиш како Милан вика ТОООООО.. Дали е за поен, дали е за имунитетот кој знае... Само знам дека ќе има ептен жар...Овој Огнен иста гадна фаца како тој педерот што победи минатиот срвајвр и исто нечисто однесување. Ми се гади.
Денес пак ќе изгубат Борука се виде по реакцијата на Владо кога ќе и ја тргне раката насилно на Ава.
Ќе биде јако денес.
Не за Брејзрс, ама кога тоа е дозволено и се тегнат за гаќи па нема што да криеш, го даваш после 22 ч ебаго, не гледаат дечиња, плус зашто служи она Без Цензура? Него не е битно, денеска ќе бидее...Абе а да пробате место Срвајвр да гледате Брејзрс??
и јас исто мислев се дури не се врати во цивилизацијата на таа емисијата ни 1% од тоа шо е во Срвајвер не беше пак почна да се понаша ко порано и испадна она народната Волкот го менува влакното ама Умот НЕАу не да напиња човеков, јас да бев на Станија местото ќе станев и ќе му ја опалев една, макар и дисквалификација да ме чини тоа. Напор, невиден. Таман почнав да го мислам дека не е таков сељак ко шо мислев дека е, излезе дека е поголем сељак од тоа што го мислев. За греота.