Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Aj опклада на аватар оти Борука тепа утре? :P

Како не ја удри топката Ава во фаца да и ги искрши забите. Жаре почнува да напиња. Никола како ја зграпчи Кристина :). Утре ќе биде интересно, се тегнат по купачи женскиве, Огнен и машко и женско се тепа. И јс мислам дека Борука ќе тепа а послем Маја Лена ќе ја исфрлат.

Абе а да пробате место Срвајвр да гледате Брејзрс?? :)

Огнјен Кајганич најголем лицемер + тепа се што ке стигне и машко и женско Себастијан подлегна под негово влијание и веке некам да ги гледам.Владо или Милан Гром заслужуваат да бидат победници и мислам дека ке бидат.Ава очигледно е дека е ретарда,Кристина:cuc: далеку ке тера на сите им се пикна под кожа со сите е во добри односи

Aу утре не треба да се пропушта епизодава Огнјен и на Ава и на Мартина ги зеде на шамари Владо изгледаше бајги изнервиран Кристина исто.Ке има утре шо да се види

Жаре почнува да напиња.
Ау не да напиња човеков, јас да бев на Станија местото ќе станев и ќе му ја опалев една, макар и дисквалификација да ме чини тоа. Напор, невиден. Таман почнав да го мислам дека не е таков сељак ко шо мислев дека е, излезе дека е поголем сељак од тоа што го мислев. За греота.

Овој Огнен иста гадна фаца како тој педерот што победи минатиот срвајвр и исто нечисто однесување. Ми се гади.

Денес пак ќе изгубат Борука се виде по реакцијата на Владо кога ќе и ја тргне раката насилно на Ава.

Ќе биде јако денес. :)

Овој Огнен иста гадна фаца како тој педерот што победи минатиот срвајвр и исто нечисто однесување. Ми се гади.

Денес пак ќе изгубат Борука се виде по реакцијата на Владо кога ќе и ја тргне раката насилно на Ава.

Ќе биде јако денес. :)
Ама на survivor.rs изгледај го тоа Гледачете, ќе видиш како Милан вика ТОООООО.. Дали е за поен, дали е за имунитетот кој знае... Само знам дека ќе има ептен жар... :)

Абе а да пробате место Срвајвр да гледате Брејзрс?? :)
Не за Брејзрс, ама кога тоа е дозволено и се тегнат за гаќи па нема што да криеш, го даваш после 22 ч ебаго, не гледаат дечиња, плус зашто служи она Без Цензура? Него не е битно, денеска ќе бидее...:cuc:

Ау не да напиња човеков, јас да бев на Станија местото ќе станев и ќе му ја опалев една, макар и дисквалификација да ме чини тоа. Напор, невиден. Таман почнав да го мислам дека не е таков сељак ко шо мислев дека е, излезе дека е поголем сељак од тоа што го мислев. За греота.
и јас исто мислев се дури не се врати во цивилизацијата на таа емисијата ни 1% од тоа шо е во Срвајвер не беше пак почна да се понаша ко порано и испадна она народната Волкот го менува влакното ама Умот НЕ

Глупости еј се со цензура... Катастрофа се значи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom