Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Од донации живее...:icon_lol:
Не бре се чудам како автобус ја нема згазено на улица, или како не паднала од тераса додека била мала......стварно чудно ми е за тој мозок на амеба шо го има.

Чика Жаре сакал да окрене нешто ;)

Богами на Станија незнам кој би и простил :vozbud:

Иначе не знам дали имате приметено, ама кога ја даваат таа рекламата за гласање, има некои со плави марами.. Такви најверојатно ќе има обединетото племе.. Епа и Марко на главата има таква марама, па најверојатно тој е едниот од двајцата што ќе се вратат.. Ништо чудно и вечер да биде обединувањето, бидејќи мислам дека на рекламата за вечерната епизода немаше никаков инсерт од борба.. :)

Иначе не знам дали имате приметено, ама кога ја даваат таа рекламата за гласање, има некои со плави марами.. Такви најверојатно ќе има обединетото племе.. Епа и Марко на главата има таква марама, па најверојатно тој е едниот од двајцата што ќе се вратат.. Ништо чудно и вечер да биде обединувањето, бидејќи мислам дека на рекламата за вечерната епизода немаше никаков инсерт од борба.. :)

И ја приметив така, и Милан исто така има плава марама и Себастијан.

Што се деси пред борбата у кратки црти? Што му се згнало племево Борука на Невен? Дека почнав да гледам од борбата.. јака награда добија Матамбо нема што, Никола плус награда доби, if you know what i mean.. :)

Што се деси пред борбата у кратки црти? Што му се згнало племево Борука на Невен? Дека почнав да гледам од борбата.. јака награда добија Матамбо нема што, Никола плус награда доби, if you know what i mean.. :)

Иначе, Невен помисли дека Мартина не гласала за него за да биде поглавар.. (оти Владо имаше 3 гласа, од Ава, Милан и самиот себе :D), па и се налути нешто, демек го предала.. И оваа се изнервира, бидејќи единствениот глас што го доби Невен беше баш од Мартина.. :)

П.С. Немаше кис (како на сликата) ама за гушкањето (позата) ми беше муабетот.. :)

Лелеле Жарко со кој памет ја ислуша Станја да му писка.. мене вака да ми се испонаша ја ставам у бонус.. ке и ебам и Белград и се !

Аууу утре јака борба ќе има. А ќе има и :drk: после во не цензурираното.

Леле утре кој ќотеќ ќе падне.. Овој Огњен како ја акна Мартина од земја, прав дивјак.. Па и голи газови ќе има у пм... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom