Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Кој кеф ми го направи Милан :D. Оваа Мартина па, се смешкаше лицимерно нешто ко да и е мило што остана Милан. Глупачата Ава е психички растоена, се однесува како да е излегла од лудница. Поглупа особа од неа тешко таму да постои. Обединувањето ќе биде страшно, Себастијан и Огњен имаат кланови од сите страни. Фаворит дефинитивно ми е Владо бидејки досега игра чисто и без никакви договори како што повеќето прават.

Јас не гледав вечерва. Давајте линк ако има некаде? Официјална страна нешто ?

Чекај се збунив нешто. Кога ги броеше водителот гласовите само еден глас имаше за Марко, тој што го напишал Милан и + тој од минатиот племенски совет Жаре што му го даде. А после кога ги покажуваа причините и кој за кого гласал, се покажа дека Владо уствари за Марко гласал. Што се деси, не сфатив?
Владо и Милан гласаа за Марко, и претходно нели имаше еден глас, вкупно 3 за него.
За Милан гласаа сите освен Владо, а Марко пошто имаше дупли глас тоа се 2 гласа за Милан од него и оние тројцата (без Владо), вкупно 5 гласа имаше Милан затоа, ама ги испоеба на крајот :)

Аууу на голо му го спопикал. Браво за Милан, следна се молам да бидам Ава.
Мене не ми е јасно таа жена со тој памет како преживеала 20 и кусур години на овој свет.

Mене не ми е јасно како Ава успеа до овде до стигне. Се надевам на следен племенски совет ќе си замине.
А Жаре си е приказна сам за себе. Следен по глупавост ми е тој. Шовинист еден. Очигледно со сите девојки, освен со Јелена, има проблеми.

Јас за Јелена имав многу убаво мислење, ама гледам дека сум се излажала. За сите дрндаше, а сега со сите си го има муабетот. Кога дојде Миа на тој остров со Миа ги оговараше сите, после тоа дојде Станија, па со Станија ги оговараше Жаре и Милан. Сега со Жаре се во најдобри односи, а и со Милан се испоздравија како да се знаат цел живот. За Милан зборуваше дека незнае како може него жена да го трпи. Сега наеднаш за Миа шлапоти, демек да ја земе некој во обединувањето за таму да досаѓала.
Нареден за излегување Ава, Невен или Мартина. Или по можност тројкава у пакет и директно дома, бар да немора да ги гледам до крај.

А Жаре си е приказна сам за себе. Следен по глупавост ми е тој. Шовинист еден. Очигледно со сите девојки, освен со Јелена, има проблеми.
Да да шовинист зошто не е глуп едни силикони да му свртат памет ?
Зошто ги прочита од старт 4-те зајаци од племето ?
Станија си мисли ај женско сум,пичка сум и ќе ме пуштат,е баш зошто така мислиш нема да те пуштам.
Не е Жаре шовинист ако има повеќе мозок од Ава,Станија и Миа заедно и им го плеска во лице.

А ова Ава уште еднаш ќе кажам,да ми е ќерка би се откажал по весник од неа.
Овие бившите членови од маамбо страшно ме иритираат колку се само одвратни посебно крмачата мартина и педерон невен. :cautious:

Aу за Јелена и јас имав супер мислење. Сеа кој како ќе победи на тие игрите во островот на исфрлените она веднаш станува пријател со него и ги оговора останатите. Незнам јас дали она знае дека емисијата ќе се емитува на ТВ и како ќе се гледа..

А за Жаре, да бе, ноооого јако им го плеска, не го личи тоа што го прави, посебно со Станија каков разговор води, мислам треба да се свести малце. Најјак ми е кога е влезен во некој филм, као демек онака најискулирано си зборува со сите и им го плеска у фаца, јакиот он. Ама важно според него, сите жени освен Јелена се влезени во некој нивен психички филм. Со Миа исти се двајцата. Па кога ќе ми текне дека и за оваа имав некое си добро мислење на почетокот... :eek:

Ава го знаеле прашањето од играта но намерно згрешила за Марко да земе дупли глас.:pos::pos::pos:
Како што видов Мартина ќе се направи лом со Ава. Следна што ќе испадне е Ава зошто два пати го предаде своето племе.

Милан ѕвер!. Едниствен кој колку толку е добар сезонава, ако стигне до обединувањето не му бега финале.

Аууу на голо му го спопикал. Браво за Милан, следна се молам да бидам Ава.
Мене не ми е јасно таа жена со тој памет како преживеала 20 и кусур години на овој свет.

Од донации живее...:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom