Vip Survivor

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ја има вечерашната епизода негде да ја гледам?Целосна?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
на youtube имаш многу брзо ги прикачуваат, само куцај survivor kostarika epizoda таа и таа

еве овојпат ќе ти сервирам на чинија :D

Баш пуштив да видам дали е различно од сител што пушта и се изненадив колку е подобро овде продуцирано на обн дури има и повеќе материјал.

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Ја избркаа глупачата

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.767
Поени од реакции
11.759
Оваа шугавава што ја исфрлија неможе да прежали како тоа Жаре ја пратил во тоа племе. :tapp:

Сеа вика се надевам дека нема да ми го пратат моронот што ме прати во ова племе. :icon_lol:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Уште непочнати почнаа очи да си вадат.
Натпреварувачиве некако го немаат оној натпреварувачки дух што го имаше во претходните серијали.Повеќето како да се дојдени на одмор и ич не им е гајле како ќе изгледа утрешниот ден.Недостасува мотивација и луѓе што стварно би се бореле во игриве...ги има само неколку спремни да дадат се од себе ама не е тоа.
Оваа што испадна вечерва со тој пешкото (поглаварот) ми беа најодвратни од прв ден.Оваа уште од прв ден почна да се прави паметна па се закачи со некој кога го палеа оганот,а тој црепот само лежи и прчи муцки како Боки 13 да му е брат.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Абе заеби карања туку ми се сФиѓа што се девојките од племето на бедана наша повеке "опуштени" ..

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Жаре беше интересн денес, додека манеклнкава наша пак збор не кажа и изгледа како некоја смотаница.

М

Мартин`

Гостин
Засега овој Невен највеќе ме нервира, се надевам ќе го избркаат што побрзо. Како на одмор да е се понаша, дури и во играва за дупли/црн глас онака маваше со тоа митролезот без воопшто да се труди да мери. А и педерски се однесува а веројатно и е.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
273
Поени од реакции
33
Баш пуштив да видам дали е различно од сител што пушта и се изненадив колку е подобро овде продуцирано на обн дури има и повеќе материјал.
Ти што очекуваше од Сител...не знам дали се сеќаваш на претходниот Surviver...кратеа епизоди за да почне ,,Све за љубав" :tapp: Тогаш дури ни реприза не даваа...
Ако некогаш немаш врме по цели епизоди да гледаш, можеш и овде да ги гледаш:VIP Survivor 2012 или нa пример последната епизода: vip survivor 2012 epizoda 4
Некој денови ми се толку испунети што немам време ни на ТВ ни на нет да гледам по цели епизоди, така да ова ми помага ептен во тек да бидам. Башка има некој делови...се прскам од смеење...јаки се за "шернување' например ова: VIP Survivor 2012 E 4 - 2 дел: Кој има поголеми ( . )( . )

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.835
Поени од реакции
1.591
Ти што очекуваше од Сител...не знам дали се сеќаваш на претходниот Surviver...кратеа епизоди за да почне ,,Све за љубав" :tapp: Тогаш дури ни реприза не даваа...
Ако некогаш немаш врме по цели епизоди да гледаш, можеш и овде да ги гледаш:VIP Survivor 2012 или нa пример последната епизода: vip survivor 2012 epizoda 4
Некој денови ми се толку испунети што немам време ни на ТВ ни на нет да гледам по цели епизоди, така да ова ми помага ептен во тек да бидам. Башка има некој делови...се прскам од смеење...јаки се за "шернување' например ова: VIP Survivor 2012 E 4 - 2 дел: Кој има поголеми ( . )( . )
го има ли негде без цензура ?

Kajgana Shop

На врв Bottom