- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 12.774
- Поени од реакции
- 9.900
Која е оваа?
Жаре сељакот,неможе како нашава да збори македонски...коњ
Која е оваа?
на youtube имаш многу брзо ги прикачуваат, само куцај survivor kostarika epizoda таа и тааЈа има вечерашната епизода негде да ја гледам?Целосна?
Баш пуштив да видам дали е различно од сител што пушта и се изненадив колку е подобро овде продуцирано на обн дури има и повеќе материјал.на youtube имаш многу брзо ги прикачуваат, само куцај survivor kostarika epizoda таа и таа
еве овојпат ќе ти сервирам на чинија
Ти што очекуваше од Сител...не знам дали се сеќаваш на претходниот Surviver...кратеа епизоди за да почне ,,Све за љубав" Тогаш дури ни реприза не даваа...Баш пуштив да видам дали е различно од сител што пушта и се изненадив колку е подобро овде продуцирано на обн дури има и повеќе материјал.
го има ли негде без цензура ?Ти што очекуваше од Сител...не знам дали се сеќаваш на претходниот Surviver...кратеа епизоди за да почне ,,Све за љубав" Тогаш дури ни реприза не даваа...
Ако некогаш немаш врме по цели епизоди да гледаш, можеш и овде да ги гледаш:VIP Survivor 2012 или нa пример последната епизода: vip survivor 2012 epizoda 4
Некој денови ми се толку испунети што немам време ни на ТВ ни на нет да гледам по цели епизоди, така да ова ми помага ептен во тек да бидам. Башка има некој делови...се прскам од смеење...јаки се за "шернување' например ова: VIP Survivor 2012 E 4 - 2 дел: Кој има поголеми ( . )( . )
Де бе па и ти , ко цицки да не си видел.го има ли негде без цензура ?