Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Ја има вечерашната епизода негде да ја гледам?Целосна?

на youtube имаш многу брзо ги прикачуваат, само куцај survivor kostarika epizoda таа и таа

еве овојпат ќе ти сервирам на чинија :D

Баш пуштив да видам дали е различно од сител што пушта и се изненадив колку е подобро овде продуцирано на обн дури има и повеќе материјал.

Оваа шугавава што ја исфрлија неможе да прежали како тоа Жаре ја пратил во тоа племе. :tapp:

Сеа вика се надевам дека нема да ми го пратат моронот што ме прати во ова племе. :icon_lol:

Уште непочнати почнаа очи да си вадат.
Натпреварувачиве некако го немаат оној натпреварувачки дух што го имаше во претходните серијали.Повеќето како да се дојдени на одмор и ич не им е гајле како ќе изгледа утрешниот ден.Недостасува мотивација и луѓе што стварно би се бореле во игриве...ги има само неколку спремни да дадат се од себе ама не е тоа.
Оваа што испадна вечерва со тој пешкото (поглаварот) ми беа најодвратни од прв ден.Оваа уште од прв ден почна да се прави паметна па се закачи со некој кога го палеа оганот,а тој црепот само лежи и прчи муцки како Боки 13 да му е брат.

Абе заеби карања туку ми се сФиѓа што се девојките од племето на бедана наша повеке "опуштени" ..

if-you-know-what-i-mean.png

Жаре беше интересн денес, додека манеклнкава наша пак збор не кажа и изгледа како некоја смотаница.

Засега овој Невен највеќе ме нервира, се надевам ќе го избркаат што побрзо. Како на одмор да е се понаша, дури и во играва за дупли/црн глас онака маваше со тоа митролезот без воопшто да се труди да мери. А и педерски се однесува а веројатно и е.

Баш пуштив да видам дали е различно од сител што пушта и се изненадив колку е подобро овде продуцирано на обн дури има и повеќе материјал.

Ти што очекуваше од Сител...не знам дали се сеќаваш на претходниот Surviver...кратеа епизоди за да почне ,,Све за љубав" :tapp: Тогаш дури ни реприза не даваа...
Ако некогаш немаш врме по цели епизоди да гледаш, можеш и овде да ги гледаш:VIP Survivor 2012 или нa пример последната епизода: vip survivor 2012 epizoda 4
Некој денови ми се толку испунети што немам време ни на ТВ ни на нет да гледам по цели епизоди, така да ова ми помага ептен во тек да бидам. Башка има некој делови...се прскам од смеење...јаки се за "шернување' например ова: VIP Survivor 2012 E 4 - 2 дел: Кој има поголеми ( . )( . )

Ти што очекуваше од Сител...не знам дали се сеќаваш на претходниот Surviver...кратеа епизоди за да почне ,,Све за љубав" :tapp: Тогаш дури ни реприза не даваа...
Ако некогаш немаш врме по цели епизоди да гледаш, можеш и овде да ги гледаш:VIP Survivor 2012 или нa пример последната епизода: vip survivor 2012 epizoda 4
Некој денови ми се толку испунети што немам време ни на ТВ ни на нет да гледам по цели епизоди, така да ова ми помага ептен во тек да бидам. Башка има некој делови...се прскам од смеење...јаки се за "шернување' например ова: VIP Survivor 2012 E 4 - 2 дел: Кој има поголеми ( . )( . )
го има ли негде без цензура ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom