Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Од рекламите ми е ќе го направат со реклами и наместо 1 час ќе излезе плус 30 мин што навистина е досадно да нема реклами е подобро или да има ама 2-3 реклами да се а не цели 6 минути.

Е мора реклами тоа е, ама сигурно ќе ги има сите епизоди на страната на Survivor, како што ги имаше минатата сезона, па тамо може на раат да се глеа без реклами :)

Е мора реклами тоа е, ама сигурно ќе ги има сите епизоди на страната на Survivor, како што ги имаше минатата сезона, па тамо може на раат да се глеа без реклами :)
Е тоа го заборавив дека таму ги даваа... фала за потсетувањето (y)

Жаре сељак на Бекстејџ пред некој ден спомна дека не испаднал одма....

Се зборува дека манекенот освен тоа што успеал да ја улови Наков имал љубовна афера со уште една учесничка во шоуто.

Хаха браво за дечково (y)

а шо мислевте ќе остане мирна таа таму....:coffee:

Оф леле пред некој ден фатив на бекстејџ,прилог мал од првата епизода,седнати сите и ова сељачиштево почна да паметува демек што си дошол на срвајвр ако бла бла бла итоа на лош македонско-српски цццц па уште рекол не испаднав одма,значи не одма втор испаднал.Како ќе не срами ропаков мајко мила :facepalm:

А таа ороспијата едвај чекала да се отвори и ебам курвиштето,Вики Ралева за нејзе калугерка ќе испадне памтете ми го зборот.

Катастрофа ќе биде овој срвајвар,до душа и после Тони Зен срвајвр ти е исто ко Тоше и пеењето,многу ќе го прават ама никој како него и никој на вистински начин.

а шо мислевте ќе остане мирна таа таму....:coffee:

јас прочитав на некој српски сајт дека баш се “работеле“ во Костарика,кој со кој стасал и со членови од продукцијата па дури и со специјалните сили на Костарика задолжени за обезбедувањето,секако тоа било во Бекстејџот а вака пред камери глумеле дека си играат Survivor :cenzura:

Е,фала курцу една добро спремена емисија.

Ај да видиме сега првата епизода.

Еден од најголемите сељаци у Скопјево(после Вучич секако) и обична скопска спонзоруша (формално манекенка). Подобри ,,селебрити,, од Македонија неможеа да не претставуваат.

Овие 2 идиоти ќе и донесат само срам на Македонија. Ќе бидам пресреќен идиотитот Жаре да испадне прв.

Едно другарче ја пукаше оваа нашава.Убаво пиченце нема што :) :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom