Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
не знам дали сте приметиле ама на најавата Жаре има жолта марама, така да мислам дека повеќе од двајца од исфрлените ќе се вратат во обединување ( или евентуално Марко да го земал Жаре) ?!?

Годинава женскиве се многу глупи со исклучок на две или три.Станија е пиунче на Миа и оваа само ја с‘ска за да се испокара со сите и се сити од страна.Ава ко Ава...едноцифрен број на интелегенција.Онаа Маја Лена кога ќе кажа голем одговорност е да си поглавар ми иде телевизорот да го фрлам низ прозор.Нема тука одговорност зошто важен е имунитетот што го добиваш автоматски.Нашава цело време ќути ама штом отвори уста одма се гледа дека има три пати помал позок од кокошка.(нека ми извинат кокошките за споредбава) Јелена има мозок и не трши никого само што е многу јака на зборови,а кога ќе треба да го направи тоа што го збори нигде ја нема.

п.с Жаре кога збореше за Америка :pos:

не знам дали сте приметиле ама на најавата Жаре има жолта марама, така да мислам дека повеќе од двајца од исфрлените ќе се вратат во обединување ( или евентуално Марко да го земал Жаре) ?!?
Жолтата трака му е од Борука

Новите марами се сини или зелени баш кај Алекс се забележува на левата рака а и вчера на крајот имаше сини како знамиња нешто

Најголемот преокрет што го најави водителот според мене да не се случи тие што останаја во отфрлени и тие што се споија да направат две племиња кои ќе се борат меѓу себе :D

Најголемот преокрет што го најави водителот според мене да не се случи тие што останаја во отфрлени и тие што се споија да направат две племиња кои ќе се борат меѓу себе :D
Замисли Отфрлените да продолжат да се борат, а оние од двете племиња комплетно да излезат од Survivor. :D
you-mad-bro.png

да бе во 27ма епизода мобилен, ни струја таму ни курац можи в газ го полни жаре телефоно. Со оглед каков заебант е, најверојатно се работи за некој камен.

7486cef2522ee03547cfb970a404a874.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom