Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
20 минути даваат реклами.....

Стварно не ми јасно зошто го зеде милан црниот глас многу подобро ќе му беше да го земеше дуплиот глас ваќе мислим дека ќе лета

Се караат Жарко и Станија и оваа Миа игра како некоја ретардирана. Смешки се целите.:facepalm:
Инаку од понеделник се обединуваат.

Добро е што не испадна Милан, заслужува дефинитивно да влезе во обединувањето. :)
Ама Ава бе... дефинитивно најмалце од сите заслужува да биде тука, требаше она да испадне место Невен ама тоа е тоа.

Оваа александра нашата грда како компир (од каде вип титула мајке ми) и вели на станија имаш брчки и грда си :pos: :pos::pos: :гомце:

Оваа Мартина колку глупа испадна, можеше слободно да му го даде имунитетот на Невен и да отпадне Ава или Милан. Мислам дека сега кога ќе се обединат во понеделник Андрија ќе побара да биде вратен имунитетот доколку некој го има бидејки започнува обединувањето.

Оваа Мартина колку глупа испадна, можеше слободно да му го даде имунитетот на Невен и да отпадне Ава или Милан. Мислам дека сега кога ќе се обединат во понеделник Андрија ќе побара да биде вратен имунитетот доколку некој го има бидејки започнува обединувањето.
таа си изигра мн убаво тактички се надевам дека невен немат да влезит во обединувње како што видов пред да се обединет сите ке имат борба помеѓу марко и невен а највеќе што сакам да победит е милан ѕвер е братов и владо исто себастијан некако мн подмолно ми играт ...

таа си изигра мн убаво тактички се надевам дека невен немат да влезит во обединувње како што видов пред да се обединет сите ке имат борба помеѓу марко и невен а највеќе што сакам да победит е милан ѕвер е братов и владо исто себастијан некако мн подмолно ми играт ...
Сфаќам, и мене ми е мило што испадна Невен но кажувам дека Мартина постапи глупо. Во борбата помеѓу Невен и Марко најверојатно ќе победи Марко а тој рече дека со него би го земал Радован. Во овој серијал најреално би било да победи еден од Владо, Милан или Радован но никогаш досега не победил оној кој игра најчисто така да верувам дека и овој пат ќе биде така.

Се караат Жарко и Станија и оваа Миа игра како некоја ретардирана. Смешки се целите.:facepalm:
Инаку од понеделник се обединуваат.
Леле кој момент беше тоа :vozbud:

Инаку, нареден за исфрлање откако ќе се обединат е Ава. Мислам дека она следна ќе лета. Мартина нема да биде, затоа што ќе биде заштитена и од оние од Матамбо.
Станија и Александра :facepalm:
...
:facepalm:

Јас мислам дека во понеделник некој ќе лета.....откако ќе се соединат, двајца ќе се вратат и тогаш ќе иа некоја игра и некој ќе лета.
Нешто слично како лани со Тони Зен.

Од најавата колку што чув Андрија кажа дека е време за најголемиот пресврт во Сурвивор оваа сезона. Ќе се случи нешто необично што досега не си случило во ниеден серијал.

Марко и Радован се враќат во соединувањето 100% сум сигруен. Некој ќе испадне како лани што испадна Тони Зен, мислам дека сега ќе испадне Себастијан а може и грешам. Ава како што тргнала и до финале ќе стигне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom