Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можев да гледам срам ме фали.Македонско девојче - ЦВЕЌЕ убава?![]()
таа си изигра мн убаво тактички се надевам дека невен немат да влезит во обединувње како што видов пред да се обединет сите ке имат борба помеѓу марко и невен а највеќе што сакам да победит е милан ѕвер е братов и владо исто себастијан некако мн подмолно ми играт ...Оваа Мартина колку глупа испадна, можеше слободно да му го даде имунитетот на Невен и да отпадне Ава или Милан. Мислам дека сега кога ќе се обединат во понеделник Андрија ќе побара да биде вратен имунитетот доколку некој го има бидејки започнува обединувањето.
Сфаќам, и мене ми е мило што испадна Невен но кажувам дека Мартина постапи глупо. Во борбата помеѓу Невен и Марко најверојатно ќе победи Марко а тој рече дека со него би го земал Радован. Во овој серијал најреално би било да победи еден од Владо, Милан или Радован но никогаш досега не победил оној кој игра најчисто така да верувам дека и овој пат ќе биде така.таа си изигра мн убаво тактички се надевам дека невен немат да влезит во обединувње како што видов пред да се обединет сите ке имат борба помеѓу марко и невен а највеќе што сакам да победит е милан ѕвер е братов и владо исто себастијан некако мн подмолно ми играт ...
Не можев да гледам срам ме фали.![]()
Леле кој момент беше тоаСе караат Жарко и Станија и оваа Миа игра како некоја ретардирана. Смешки се целите.
Инаку од понеделник се обединуваат.