Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега е изедначено. Ќе биде поинтересно. Ако останеа 5 на 3 се знаеше како ќе оди исфрлувањето.

Ако може некој само да ми каже кога испадна Тони и како останаа до вчера само Милош, Гоца, Јелена и Катарина во Баханди? Не гледав 1-2 недели. :S

Одлично испадна ова што се вратија Тони и Марко, плус сега Милош е во советот па може да лобира за нив ако успеат да стигнат при крајот.. сепак и тоа е доста важно дали имаш луѓе во кои може да веруваш во советот што ќе ги гласа на крајот.

добро што победи тони.... и сеа за одлуката што го зема марко незнам баш
мислам дека требаше да ја земе оваа плавава што " да речеме " му ја пушти победата али од друга страна пак ако толку лесно му ја пушти победата значи дека несака да биде во срВајвр ? а може и лажеше дека чисто онака му пушти а може да држи уште... :)
мн варијанти се во игра али океј е и за марко... ке се чуваат тамо сеа 5 на 5 се..

Може малце тапа испадна што Тони не ја повика Биљана него Марко али како прво Тони не ни побара од Биљана да му ја пушто борбата така да Тони не и дужи ништо на неа + она си кажа сама дека не сака да игра веке. Ја да сум на местото на Биљана донекаде и задоволен ке бидам што не ме викна, види само каков им е островот на тие што ги избација, лудница! :)

Ако може некој само да ми каже кога испадна Тони и како останаа до вчера само Милош, Гоца, Јелена и Катарина во Баханди? Не гледав 1-2 недели. :S

Имаше борба во која требаше да се држи една ко даска и на неа да се оджува биланс на едно топче. На кој прв ке му падне топчето тој си оди. Првин се натпреваруваа сите од Баханди и тамо испадна Тони, па после се натпреваруваа сите од Касуко и тамо испадна Андреј. На крај се натпреваруваа Андреј и Тони за кој да остане во Survivor и Тони изгуби.

А за Милош истиот ден имаше борба во која се натпреваруваа Баханди и Касуко. Имаа голови и буткаа една огромна топка во кал. Изгубија Баханди, го пратија Милош да го најде имунитетот, не го најде и овие го изгласаа на Племенскиот совет.

Колку ми е мерак што се вратија Тони и Марко не сте свесни.Какви им беа фаците на оние неписменине од Касуко :pos:
А,оној Един одма почна да кења демек не било фер одма Тони да се врати,нека му кисне сега.

п.с.Гоца е бајги лицемерна.Од една страна ко демек се радува дека се вратија машкиве,а од друга страна зад нивни грб кова планови за женски сојуз.

И да...можеби не беше малце фер Тони што не ја повика Биља,но добро таа сама кажа дека нејќе повеќе да седи.
А,и подобро ќе и биде на овој убав остров кај што се сместени сега :)

Леле колку јака епизода. На почеток овие од Касуко такви убедени дека влегуваат 5 наспроти 3 и дека ќе ги искинат и тогаш се појавува Ново Кралство! Само што се појавија одма мргут фаци на Касуко.
Едно време ми падна жал за Марко коа почна да губи, му се тресеа рацете на човекот... Многу многу сум среќен за Тони и Марко. Едвај чекам борбите.
Приметивте фаци на Касуко, посебно на Един. Го мразам копилето. Гоца ми е веќе преку к*р со тој женски клан. Уште истиот ден почнаа на Александра гробот да и го тупат. И не само Гоца па и Јелена и Кача... доста веќе со тој женски клан да бе е...

Ај да ве видам некој да каже лош збор сеа за Билјана а? Срцка... Како Пипи долгиот чорап беше во тоа косата :)

И пак... Кој фактор е тој Един да збори за “Тони дека не ја заслужува втората шанса по само два дена исфрлување од игра“... Колку му е криво за Тони и Марко.... нека пукне копилето!

И после на Гоца не и било за пари :pos: Курветина смрдлива едвај чекам да ја избацат

Имаше борба во која требаше да се држи една ко даска и на неа да се оджува биланс на едно топче. На кој прв ке му падне топчето тој си оди. Првин се натпреваруваа сите од Баханди и тамо испадна Тони, па после се натпреваруваа сите од Касуко и тамо испадна Андреј. На крај се натпреваруваа Андреј и Тони за кој да остане во Survivor и Тони изгуби.

А за Милош истиот ден имаше борба во која се натпреваруваа Баханди и Касуко. Имаа голови и буткаа една огромна топка во кал. Изгубија Баханди, го пратија Милош да го најде имунитетот, не го најде и овие го изгласаа на Племенскиот совет.
Фала. :zver:

добро што победи тони.... и сеа за одлуката што го зема марко незнам баш
мислам дека требаше да ја земе оваа плавава што " да речеме " му ја пушти победата али од друга страна пак ако толку лесно му ја пушти победата значи дека несака да биде во срВајвр ? а може и лажеше дека чисто онака му пушти а може да држи уште... :)
мн варијанти се во игра али океј е и за марко... ке се чуваат тамо сеа 5 на 5 се..
Биља ќе победеше во играта 100% ама за среќа му ја подари на Тони :) Јогата многу помага на психички и на физички план, а Биља секое утре вежбаше јога и беше повеќе од спремна за оваа игра.

Се надевам Тони не го пуштаат само ради гласови ако влезе во финале и тоа не е исклучок како е да е сега ќе се види кој колку е спремен

Тониииииииии и Маркоооооооооооо мерацииииииииииии :vozbud::vozbud::vozbud:
али кои фаци ги имаа касуко кога Андреј им рече дека испаднатите се тука и ке добијат уште една шанса....Билјана после овааа денес :cuc: колку само Бојана и мафија навива за Билјана ама она им го спушти најдобро шо можеше: Тони заслужуеш још једну шансу сречно :aplauz: сега ми е јасно зашо един кога беше во повратак во цивилизација рече дека му е криво шо гласал за Билјана :helou:
Милош:чекам те немој да се зезаш...многу е битно колку луге имаш во велико вече а Тони и Марко имат добри шанси за сеа:Милош,Билјана,Милан евентуално и Весна...Кнез сумлив ми е малку....али која уживанција мајко милаааааа :vozbud::vozbud::vozbud:

Колку беа срекни баханди за Тони а тек за Марко :vozbud::vozbud::vozbud: Един и Александра попиздеа :pos2:и да во право се они се уште две племиња...Андреј некако добро го прифати Тони и шо знам не изгледаше толку бесен ама останите 4-ца посебно грозната и пропаднатиот одбојкар :nesvest:

епа срекно сеа е уживање за гледање....5-5 плус еден да има црни или дупли глас отидоа касуковци...многу ме интересира само на кој александра зборесе од најавната шпица дека ке ги наговори сите против неа :nesum:

И после на Гоца не и било за пари :pos: Курветина смрдлива едвај чекам да ја избацат

Чул те Господ :)
Таман сеа Тони си има другарче во тоа советот (врски), Милош. Он има да ги наговара за све најбољи за Тони :)
Ама па ако гледаме така, Кнез е тука... он изгледа уше памти, „лицемерен.“

Ма ќе видиме... Како и да е, за едните вистинскиот Survivor трк почнува а за другите вистинскиот одмор тек почнува. хах

Чул те Господ :)
Таман сеа Тони си има другарче во тоа советот (врски), Милош. Он има да ги наговара за све најбољи за Тони :)
Ама па ако гледаме така, Кнез е тука... он изгледа уше памти, „лицемерен.“
Ма ќе видиме... Како и да е, за едните вистинскиот Survivor трк почнува а за другите вистинскиот одмор тек почнува. хах

Тони се извини за тоа.

Гоца...и мене ептен ме изнервира.. Се радува дека се враќаат Тони и Марко...ама не се радува за нив, туку за неа..т.е. да и помогнат да ги исфрли овие од Касуко и после со Катарина и Јелена да ги исфрлат нив.. Најјако ќе биде да и ја удрат клоцата уште на почеток...и да не замара веќе...

Ај некој ќе каже таква е играта, ова-она..ама оваа па цело време тврди оти не и е до парите и оти не треба да се игра валкано...

Колку ми е мерак што се вратија Тони и Марко не сте свесни.Какви им беа фаците на оние неписменине од Касуко :pos:
А,оној Един одма почна да кења демек не било фер одма Тони да се врати,нека му кисне сега.

п.с.Гоца е бајги лицемерна.Од една страна ко демек се радува дека се вратија машкиве,а од друга страна зад нивни грб кова планови за женски сојуз.

И да...можеби не беше малце фер Тони што не ја повика Биља,но добро таа сама кажа дека нејќе повеќе да седи.
А,и подобро ќе и биде на овој убав остров кај што се сместени сега :)
Се согласувам !! Инаку овој Един изгледа заборави како на ним им го спасија газот кога ги преместија водачите на племињата и кога Касуко беше со едната ного веќе в гроб па изгубија во борбата за имунитет и го исфрлија Марко,сега нашол да зборува што е фер,а што не е !!

п.с. Ја мразам Гоца,колку е само дволична !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom