Vip и Red Bull

• Креатор на темата Креатор на темата експерт
  • Време на започнување Време на започнување
Е

експерт

Гостин
Со која цел беше настанот организиран од Вип во ГТЦ? Не успеав да присуствувам, па ако некој има информации . . .

А тие што шетаат како ангели?
А имало некој настан?:toe:

ОТКРИВ

Директно во салоните на Vip слета новиот, екстремно добар Red Bull телефон!

Секогаш подготвен за екстремни спортови, Red Bull телефонот е наменет за сите оние кои живеат возбудливо! Сними ја секоја екстремна ситуација со одличната камера со 3 мегапиксели, и покажи им на сите како се забавуваш со дисплејот што ротира цели 180 степени!

Red Bull телефонот има и 45MB меморија, Јава игри, MP3, MPEG4, синхронизација со PC, а со него може да остваруваш и видео повици.

Не чекај повеќе, имај го Red Bull телефонот сега и започни ги екстремно долгите разговори со Vip Припејд!

Дали да го купам?????? 1200 денари!!!

show_image.php

Абе прво нека донесат салам т.е. нормални телефони зошто нивниот асортиман кој го нудат се сведува на ништо повеќе од 5-6 модели. По ретардирана понуда на телефони од Вип нема никаде во свет. Од целата листа која демек ја нудат на интернет 80% ги немаат моделите:tapp:

Ред Бул телефон со гратис Нокиа енергетски пијалок:kesa:

Немој некој да се излажи да го купи телефонот.
На еден другар баба му купила од ГТЦ денеска, го видов и знаете кога ќе се рече за некој телефон дека е тула, ама овој е навистина тула. Огромен е.
Работи само на Вип, наводно има 3Г, ама не ми се верува.
Има ТВ, ама ете не можеме да најдеме како се вклучува.
Не вреди за 1200 денари.
Добро е што не купив, само тие што се излажале во ГТЦ да купат во гужвата.

кај можат да се најдат детални спецификаци за телефонот? барав на gsm arena ама нема....
дали има мемориска?

кај можат да се најдат детални спецификаци за телефонот? барав на gsm arena ама нема....
дали има мемориска?

има слот за мемориска, ама не доаѓа со картичка со него, ама не размислувај да го купиш ОГРОМЕН Е, како радар. :)

има слот за мемориска, ама не доаѓа со картичка со него, ама не размислувај да го купиш ОГРОМЕН Е, како радар. :)

hehe ne ne sega pred necel mesec onaj alkatelot od t-mobile go zedov, prvo nego da go ispatam :D inace fala

дали има мемориска?

http://www.vip.mk/cm/gsm_adv/index.php?gsm_id=103. еве карактеристики за телефонот. Јас сум од прилеп. Вчера го купив телефонот и за тие пари телефонот вреди. Само што има големи димензии. Ако сакаш да се договориме да ти го дадам за 800денари пошто не му се бендиса на тој што требаше да го има .. 077 543 880 контактирај ме ако си заинтересиран

http://www.vip.mk/cm/gsm_adv/index.php?gsm_id=103. еве карактеристики за телефонот. Јас сум од прилеп. Вчера го купив телефонот и за тие пари телефонот вреди. Само што има големи димензии. Ако сакаш да се договориме да ти го дадам за 800денари пошто не му се бендиса на тој што требаше да го има .. 077 543 880 контактирај ме ако си заинтересиран

тешко брат, сепак фала, како шо напишав погоре сеа брзо зедов, сепак фала, ако најдам заинтересиран ќе ти пишам :) поззз

Колку иде разговор со телефонов ? и дали даваат слушалки и усб или лукзус е тоа хахахаха ?

Колку иде разговор со телефонов ? и дали даваат слушалки и усб или лукзус е тоа хахахаха ?

хехе .. не .. искрено искрено го зирнав телефонот и позитивна страна ми остави функционалноста негова .. за тие пари нема да најдиш конкурентен телефон .. требало само малку помалечок да го дизајнираат :) .. епетн е хард корн .. германска работа :)) .. а да, со телефонот идат и усб и слушалки и полнач:)

ima se. duri ima i 3g. media pleer. 3mp kamera. Ama e uzasno ogromen. i na stari lica ke im bide stram da go izvadat. ne znam koj ke se izlazi da go kupi. Izjgleda samo tie vo guzvata vo gtc.

хехе .. не .. искрено искрено го зирнав телефонот и позитивна страна ми остави функционалноста негова .. за тие пари нема да најдиш конкурентен телефон .. требало само малку помалечок да го дизајнираат :) .. епетн е хард корн .. германска работа :)) .. а да, со телефонот идат и усб и слушалки и полнач:)

Друже ZTE колку што знам е кинески производител на мобилни телефони :vozbud:

значи нема кредит а? па припејд бе мора и број со кредит да даваат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom