Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги имам видено во Рамстор во маркетот, околу 600-700 денари. И „Бела вода“ и „Барово“. Ама од ко ги пробав на Стоби Македонско црно и бело за 100-че, не ми се верува да дадам толку пари во блиска иднина за да ги дегустирам овие на Тиквеш.Дали знае некој каде може да се купи „Бела Вода“ од Тиквеш, црвено вино?
![]()
Само домашни. Правени од еснаф луѓе. И да е кисело, поблаго ми е од сите инокс произведени.
Треба да има,ако нема јас можам да ти најдамИма ли во Македонија жрепчева крв?
Не знајте шо е убаво...не ви замеруам
Merlot special selection од Тиквеш...виното е да незнаеш дали да го пиеш или по првата голтка да свршиш внатре. Во мојата винска историја(а многу е долга) иам пробано(да не претерам) преку 30 различни вина...почнувајќи од домашни,социјалки,па се до спешл селекшн. Виново го пробав пред некоја година за првпат(сеа ја видов темата,па за тоа споделувам). Од тогаш сум редовен муштерија на виново. Ви препорачувам да го пробате,иако можеби е мааалку солено(800 денари е шише 0.75),ама вреди за секој денар. Исто така,ако можете да најдете нека биде берба 2005 или 2007. Пробајте го,па чекам ваши реакции![]()
Класа винце е ова, за мерак.
Абе брат не е толку добро виното,колку цената шо му е добра и шо навечер по кафани,ваму-таму у главно ова вино го имаКласа винце е ова, за мерак.
Инаку, одамна не сум пиел вино, иако тука велам за витач оти е добро, преферирам бело вино, Шардоне...