Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dobro европа ли ни е крива за тоа што ние пропаѓаме и тоа што институциите се еден голем тежок FAIL?!! о.ООд првенец на генерацијата во што завршилнаркоман и сериски убиец. Ах таа пуста вестернификација. Како се повеќе одиме кон Европа така се повеќе ни се појавуваат вакви случаеви...
![]()
Мислам што е природно а што не, си има цела наука таму ајде да не солам памет нема смисла стварно за жртвите."Гледајќи ги во очи со десната рака ги удирал во десната страна на главата."
Овде нешто не чини, со десна рака ги удирал во десната страна, е тоа малце безвезе изгледа, не е природно.![]()
Ама после ова веќе не отварам ни за кабловска да платам:nenene:
Прво, типот е инспириран од лик од руската книжевност. Тоа му доаѓа исток, не запад. Што значи нема вестернификација овде.Од првенец на генерацијата во што завршилнаркоман и сериски убиец. Ах таа пуста вестернификација. Како се повеќе одиме кон Европа така се повеќе ни се појавуваат вакви случаеви...
![]()
Мислам што е природно а што не, си има цела наука таму ајде да не солам памет нема смисла стварно за жртвите.
Него еден сериски убиец кој убива беспомошни бабички ве уплаши па сега врати ќе заклучувате ова она. Не берете гајле вас нема никој манијак да ве закачи затоа што таквите се страшливи злосторници секогаш бираат послаб од нив.
Како мислиш не чини. Ги знаеш филмските шлаканици, со десна рака по десен образ, она замавнување од горе десно па по лице?"Гледајќи ги во очи со десната рака ги удирал во десната страна на главата."
Овде нешто не чини, со десна рака ги удирал во десната страна, е тоа малце безвезе изгледа, не е природно.![]()
Ама после ова веќе не отварам ни за кабловска да платам:nenene:
Те сфаќам јас потполно, ама скрено, и онака типот утепа 4 жени, шо е он појше од нив па да живее? Сум за смртна казна и сум за овој и таквите ко него да се бесат на плоштад или што ти ја знам таму.Znam be druze, samo znaejki ja nasava policija da ne ispadne deka gi maval so plasticno sekirce, kako so onoj ubiecon sto se udavil u kofa
), ma daj. Inace so psihoticni kopilinja kao ova ne se znae nikogas.
Peace.
Citaj na pocetok ima post so detali, :helou:едно прашање некој има врска кога од првото убисто се случило ? Мислам познато на полицијата ?
Скраја било од вакви изроди.
Знам дека детството му било наопаку, знам дека пред се е социопат, ама навистина ниту еден човечки живот не може да биде вентил за лечење на проблеми.
Голем е бројот на оние кои пропаднале, голем е бројот на оние кои не успеале, ама не сите посегнале по секирата и мавале баби по глава.
Да го правдаме е стварно глупаво, да го обвиниме - нема потреба. Казнет е со самото тоа што има болно минато и со тоа што нема чувство на вина. Тоа што одел во црква не е доказ дека се каел, туку дека едноставно си сакал да си отиде во црква.
Ако се каеш за убиство, сигурно нема да се исповедаш туку нема да можеш око да затвориш.
Признавам секакви искушенија, ама потреба да утепаш некој, да се покаеш и повторно да паднеш во искушение е нешто што никогаш нема да го сфатам.
Болна е секоја дискусија во која ќе го сожалуваме и издигнуваме психопатов. Интелегенцијата се мери со достигнувања кои се од корист за човештвото, а не со убиства за задоволување на потреби, односно лечење на фрустрации од болното детство.
Туку, не испив нес од сабајле, идам да утепам некоја баба
Шо не е нормално, не е!