Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
јас сум апсолутен зависник и манијак по кафиња...ги пијам сите ...посебно би го издвоил еспресото...мало се разбира....
исто респект му давам на кафињата мешани со алкохол...ајриш, нескафе со бејлис е многу вкусно...еспресо со коњак....

Турско сабајлечки а потоа нес.А надвор ладно макијато.

порано многу сакав турско, ама одамна неам пиено.сакам ладно нескафе, онака со млекце, благичко-по мој вкус:pos::lollipop:

пијам само кога треба да останам будна, и тоа горко, катран.

Nescafe , Филтер Кафе , Макијато ... Дупло Еспресо без шеќер .. :)

Секакво кафе пијам, горко.
Омилено кафе - мокачино :)

Само Турско и еспресо другите не ги признавам за кафиња,на пример шо кур се тие макијато и капучино,тоа не е кафе намавале внатре млеко и крем,пења,кофеин нема ич и нема допирна точка со кафе,ако ми е дојдно до тоа ке си купам шампитаsd

Само Турско и еспресо другите не ги признавам за кафиња,на пример шо кур се тие макијато и капучино,тоа не е кафе намавале внатре млеко и крем,пења,кофеин нема ич и нема допирна точка со кафе,ако ми е дојдно до тоа ке си купам шампита
:pos2::pos2::pos2:
Хахахахаха....де бе,па и нес е убаво.
Инаку,од кафе најмногу пијам Турско и Нес...другите не ги мразам,ама овие ми се најубави и затоа не се вежбам.
Инаку...БЛАГО.Преблаго.

Кафето не е кафе за мене ако не е турско.:):toe:

Пијам секакво кафе, ама дома најчесто пијам турско, понекогаш си правам и Нес, ама ретко, а по кафичи најчесто пијам Макијато, а како втора опција Еспресо. :)

Турско - благо, со 3 шекер
Нес - благо, со 4 шекер

Нес и ладно макијато обично.
А турското не знам зошто ама не можам да го пијам освен во исклучителни ситуации само за да правам друштво некому кога сум на гости. :)

Најчесто пијам НЕСКАФЕ(го сакам благо,со појќе млеко и не многу пена).И турско пијам доста често ( го сакам средно,кон благо).И капучино пијам,ама поретко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom