Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
Нес обавезно,и тоа по 3-4 дневно.Турско многу ретко пијам.

Пијам кафе секој ден, најчесто нес кафе, многу ретко турско. Кога останувам по цела ноќ пред компјутер знае да оди и литар нескафе.

секој ден ми започнува со турско без шекер!!!без него подобро да не разговарам со никого!!!:uvo:

Јас не сум навикната да пијам кафе но кога дојдат некои другарки обавезно им варам турско за да си гледаат успат за занимација и на мене :)
специјално за нив купувам, инаку дома кај мене се пие само филтер кафе, а летно време Ладно нес со сладолед ми е фаворит.Нема ден во лето, а да не испијам по 3-4 ледено нес!

сеа чат пат се напијам топло нес или турско, онака за ќеф.. повеќе сум по чајот.. зимски период во денот по 5-6 пати :)
ај на здравје нека ви е:kafe:

Јас пијам кафе само како анти-спиење средство... Така од мерак никојпат не ми текнало сам да си сварам кафе, пијам само кога треба да учам а ми се спие, или на сабајле за да ми се отворат очите... Исто така пијам во друштво кога ќе им текне на другите... :)

Не сум љубител на кафиња :pos2: Понекогаш само топло чоколадо

Порано само нескафе, сега по малку и турско. Кога ми е најслатко? 5-6 сатот поручек.

Прво нешто што правам секое утро е дупло кафе без шеќер.Неможам да си објаснам зошто,ама тоа ми е прво и последно во денот.Други кафиња не пијам,а тоа ми е некако потребно.:toe:

Не сум од тие што не можат да преживеат без кафе, уствари обично не пијам кафе, освен кога стварно сум ненаспана и мамурна или кога сум со друштво (посебно кога има некој да ми гледа:)). Обожавам нескафе а турското кафе го пијам многу благо.

Нес,нес и само нес!!!Друго кафе не можам да поднесам.А пијам по 3-4 пати на ден...

Јас и кафето..па у последно време ептен се дружиме..никад не одбивам..
турско без шекер...ах што добро ке ми дојде сега..:pipi:
Само гледам да не пијам повеќе од 3-4 кафиња дневно зашто ми штети..али се дешава некад :)
А и ладно нес сакам..само што не пијам баш по дома..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom