Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам кафе и тоа е тоа:toe: иако несмеам да пијам турско заради проблемите ми со желудникот се префрлив на филтер и нес:my6:

хмммммммммм
Нес со многу многу слаг за убав ден :)

tursko kafe i toa po moznos blago so dve lazici seker vo bilo koe vreme od denot .

...muteno so mlekce...ili espreso,So ubavo spakuvani shekerchinja.

пијам кафе и многу пијам нес...било какво да е...а најубаво ми е кога го пијам со друштво одлично...смеење,муабети....

Јас и кафето сме ко гз и гаќи, создадени еден за друг, кафето го сакам и ме сака. Сакам да го пијам во било која варијанта, уживам додека го правам а уште повеќе уживам додека го пијам, кафето за мене е нешто перфектно, нешто најубаво

На ден пијам по десет кафиња и воопшто не ми сметаат.Пијам секакво кафе освен еспресо(многу ми горчи)

Добив мало пакетче 2 во 1 од Нескафе , сега нив ги тепам најубави ми се

Koga ke stanam od spienje, definitivno nescaffe so edna lazicka seker i celo so mleko...

Денеска за прв пат послем три години се напив кафе..турско..

Najubavo mi e prevrteno ili nes malo kaj 4-5 popladne najubavo mi e toa vreme za na kafe, taman nema mnogu lugje, mozes muabet da si popravis a i kafeto kejfski da si go ispies... a inaku nes malo zatoa sto mi e mnogu poubavo, nekako poslatko e od nes obicnoto (golemoto) :) a doma si pijam tursko ama ne sum nekoj ljubitel na kafe, pijam najcesto koga ke se sobereme drugarkite (za da gledame) a pijam i pred ispit, koga treba da ostanam budna kasno za da ucam...

Кафе пијам многу, претежно нес кога сум дома, а највеќе ми лежи espresso без шеќер.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom