Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
sekakvo ,a sega vo toplovo najmnogu ais:vozbud: so mleko i mnogu mraz.

Мене кафето не ми причинува многу задоволство, ама го пијам скоро секој ден ради реда, ради друштво, за да не заспијам кога треба да останам будна, и поретко насабајле за да се расонам... Најчесто пијам турско горко, а највкусно ми е нес со малце кафе и многу млеко. И шлаг, нормално! :vozbud:

Ej! Mnogu pijam kafe i toa gorko! Se trudam da smalam malce od malce ali...slabo mi odi! Najslatko.....hehe toplo kapucino, si sedis na dzam, nadvor vrne (ne silno, onaka poleka :D) tamu negde prikvecer! Mmmmm....

Јас и кафето, најдобри пријатели, наутро, напладне, и некаде вечер по една доза, особено повеќе се дружиме за време на испитните сесии

Без кафе џабе денот :) ама со кафето строго цигарче :) bTw обавезно пијам 2-3 кафиња денот.

pijam kafe samo zaradi drustvo, inace samoinicijativno nema sansi. ama ako vise pijam, Nes samo so topla voda ili makijato. mozda i espreso.....

Секакво кафе пијам освен нес кафе. Ептен премногу ретко се случува да се напијам нес кафе, еднаш во 10 месеци, па и тогаш не го испивам цело.
Најслатко ми е кафето кога го пијам со друштво, сама што знам...обично го заборавам или не ми е толку убаво. Омилено кафе ми е макијато дефинитивно.
Дома ретко си варам кафе, од причина што ме мрзи.

Без кафе не можам да функционирам.Веќе не ни бројам колку кафиња дневно пијам, зошо ми е страв од бројката.
Пијам еспресо, турско и нес кафе(сите без шеќер).Што појако, тоа подобро.

Многу ретко пијам кафе...кај мене е овој механизам..колку и да ставаш шеќер,уште е горко:)И по толку време,сеуште правам фаци кога пијам турско кафе...нес и така и така,за расонување е добро...капучино мај фаворит...што зборувам јас бе,од чоколадно млеко не се откажувам па што сака нека биде:icon_lol:

Строго макијато, така средничко ни горко ни благо

Сеуште не чувствувам некоја голема потреба за кафе, и да не се напијам не ми е битно, ама ко ќе пијам, се собирет и по 4-5 во денот, зависит кога како. Убо шо не сум станата зависник.... иначе најчесто пијам нес и макијато, а турско ко ќе немат друго.... :nokti:

Мислам дека станав нес-кафе адикт. :nesum:

Retko pijam kafe, a koga pijam, samo nes so mlaka voda i poveke mleko. ubav mi e mirisot ne za drugo:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom