Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
Турско без тронка шеќер,мелено од продавница на онаа машината што удираат по неа да се дотресе останатото кафе во неа:)
Пополека го варам и пазам да не преврие да има што повеќе кајмак а редоследот на пиење едно по сабајле додека како був гледам со полуотворени очи и после уште две три у текот на денот:icon_mrgr:

Турско без тронка шеќер,мелено од продавница на онаа машината што удираат по неа да се дотресе останатото кафе во неа:)
Пополека го варам и пазам да не преврие да има што повеќе кајмак а редоследот на пиење едно по сабајле додека како був гледам со полуотворени очи и после уште две три у текот на денот:icon_mrgr:

za kompletno budenje samo ladna voda posto sedam vo selo a imam ziva voda koj e non stop ladna me budi i toa kako a racunaj sekoj den odam od 6 30 na rabota a spijam vo 00 00 casot

јас и кафето сме скарани .......................................................... изгледа засекогаш:icon_lol:

Макијато или нес нематен во град, а дома турско благо со млеко :)
Еве сега го пијам првото, ајде кој е за :P

јас и кафево сме најдобри другари секое сабајле.. и во моментов се дружам со него. турско во голема чаша значи не филџан туку чаша со 3 лажици шекер и цигарче... милина !

јас и кафето сме скарани .......................................................... изгледа засекогаш:icon_lol:
Ќе се смирите сонце .. набрзо ;) (ама смајливе :confused:)

Бај д веј ... нема кафе кое не го пијам ... се иде уз ... цигара

Обожавам на сабајле кога ќе станам да се напијам турско кафе, а највеќе си сакам да биде во оние дон кафе чаши оние црвените,да биде со кајмак без шеќер.
Порано го пиев со две лажички,а сега неможам да помислам да ставам ни зрнце.

Воопшто не пијам кафе, иако поради нискиот притисок треба да го пијам, ама не можам.

Јас кафе многуу обожавамм али инстант ..избегавам турско скоро и да не пијам.....али незнам што би правела без нес...ме расонува...освежува...ми дава енергија кога немам..:) обожавам!

kakvo treba da e kafeto: vrelo ko baknezh na devojka.,....slatko ko spomenot na prviot sostanok........crno ko zborovite na majkai koga ke go prochita ovoa:coffee:

Кафе обожавам и сеќавам разлика на сабајле ко че одам на факс ако пијам или ако не се напијам кафе.И ноќе пијам, секако биоритамов ми е катастрофа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom